ΔΙΕΘΝΗ

Η εκδίκηση του κόκορα: Σκότωσε το αφεντικό του σε κοκορομαχία

η-εκδίκηση-του-κόκορα-σκότωσε-το-αφεντ-637813

Μια κοκορομαχία στην Ινδία είχε άσχημη κατάληξη για τον διοργανωτή, αφού έχασε την ζωή του από έναν από τους «μονομάχους».

Πιο συγκεκριμένα, ο διοργανωτής της κοκορομαχίας είχε τοποθετήση ένα μαχάιρι μήκους 7 εκατοστών στο πόδι του κόκορα. Και ενώ το πτηνό ήταν έτοιμο να μονομαχήσει, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και προσπάθησε να ξεφύγει από το «ρινγκ».

Στην προσπάθεια του ο ιδιοκτήτης να τον πιάσει, το μαχαίρι κάτω από άγνωστη αιτία καρφώθηκε στην βουβωνική χώρα. Η αιμοραγία ήταν τόσο μεγάλη που ο άτυχος άντρας εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία αναζητά περισσότερα από 15 άτομα που συμμετείχαν στον αγώνα, που διοργανώθηκε στο χωριό Λοτουνούρ στο κρατίδιο Τελανγκάνα.

Ο κόκορας ήταν ο μόνος που «συνελήφθη» από τις αρχές, όπου αφού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στην συνέχεια βρήκε προσωρινή στέγη σε τοπική φάρμα.

Όπως δήλωσε ο αστυνόμος Μπ.Τζιβάν, ο «δράστης» θα παραστεί στην δίκη ως πειστήριο του εγκλήματος.

Όσα από τα άτομα που εμπλέκονται στην διοργάνωση του αγώνα, συλληφθούν από τις αρχές, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, παράνομο στοιχιματισμό και διοργάνωση κοκορομαχίας.

Να σημειωθεί ότι οι κοκορομαχίες στην Ινδία, έχουν χαρακτηριστεί με νόμο παράνομες από το 1960, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ιδιοκτήτης χάνει την ζωή του από τον δικό του κόκορα.

Το 2020 ένας ακόμα άντρας δολοφονήθηκε, όταν λεπίδα που είχε τοποθετήσει στον κόκορα, καρφώθηκε στον λαιμό του, κατά την μεταφορά του στον αγώνα.

Πηγή: BBC

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου