ΔΙΕΘΝΗ

Τέξας: Σάλος με τις αφίσες που εικονίζουν τον Χριστό με τατουάζ

τέξας-σάλος-με-τις-αφίσες-που-εικονίζο-632265

Μεγάλη αναταραχή έχουν προκαλέσει σε μια πόλη του Τέξας, οι διαφημιστικές πινακίδες που έχουν αναρτηθεί και εικονίζουν τον Ιησού Χριστό γεμάτο με τατουάζ.

Ως μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας, της ομάδας JesusTattoo.org, οι πινακίδες εικονίζουν μια εικαστική απεικόνιση του Ιησού καλυμμένο με τατουάζ στο σώμα του, με λέξεις όπως «εξόριστος», «εθισμένος», «μισητός» και «άπιστος». Σύμφωνα με την εφημερίδα Christian Post, έχουν αναρτηθεί περισσότερες από 50 τέτοιες πινακίδες στο Λούμποκ του Τέξας, μέχρι στιγμής.

«Το μήνυμα είναι απλό, η αγάπη του Ιησού μετασχηματίζει» δήλωσε στην Post, ο Άσλεϊ Σόουγιερ, συντονιστής των μέσων ενημέρωσης της ομάδας Jesus Tattoo. «Ο Ιησούς μας αγαπάει άνευ όρων και ακόμη κι αν δεν πιστεύεται σ’ Αυτόν, η πίστη στο πρόσωπό του και η αγάπη για τους άλλους θα μας μεταμορφώσει».

Παρόλο που η συγκεκριμένη ομάδα δεν υπόκειται σε μια χριστιανική οργάνωση, και επιμένουν ότι οι εικόνες έχουν σκοπό να διαδώσουν ένα θετικό μήνυμα, ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής έχουν διαφορετική άποψη.

«Δεν μου αρέσει η πινακίδα. Νομίζω ότι είναι πολύ υποτιμητική» δηλώνει ένας κάτοικος, ενώ κάποιος άλλος βρίσκει την εικόνα «βλάσφημη».

Σύμφωνα με το ABC News, ορισμένοι τοπικοί χριστιανοί ηγέτες, υποστηρίζουν ανοιχτά τη σοκαριστική τακτική της ομάδας.

«Πιστεύω ότι είναι μια έξυπνη διαφημιστική καμπάνια, διότι πρόκειται για μια εικόνα του Χριστού που παίρνει επάνω του όλες τις αμαρτίες του κόσμου, καλύπτεται με αυτές και δίνει στους ανθρώπους ένα νέο ξεκίνημα» δήλωσε ο Ντέιβιντ Γουίλσον, πάστορας στην Εκκλησία των Βαπτιστών στο Λούμποκ του Τέξας.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου