AROUND THE WEB

Οι Ναζί σκότωναν Γερμανούς πολίτες για εξάσκηση!

οι-ναζί-σκότωναν-γερμανούς-πολίτες-γι-623735

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων των Ες Ες για τη δράση τους κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κι αυτό διότι ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που θεωρείται ότι αποκαλύπτουν πώς οι Ναζί σκότωσαν χιλιάδες Γερμανούς πολίτες βομβαρδίζοντας τις πόλεις τους με πυραύλους V-2. Ο λόγος; Εκαναν… εξάσκηση!

Τα απόρρητα αυτά έγγραφα, πολλά από τα οποία είναι γραμμένα σε κωδικοποιημένα γερμανικά, θεωρείται ότι αποδεικνύουν τις εικασίες ότι ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε δικά του χωριά και πόλεις προκειμένου να τεστάρει την αποτελεσματικότητα των βαλλιστικών αυτών πυραύλων!

Το απίστευτο αυτό «αρχείο θανάτου», όπως αναφέρει η Daily Mail, αποστελλόταν μόνο στην Kommadostelle S, μια μονάδα τόσο μυστική που σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τη δράση της.

Με βάση αυτά τα έγγραφα-φωτιά, χιλιάδες Γερμανοί σκοτώθηκαν από τα χέρια των ηγετών τους κατά την περίοδο 1944-1945 – και μετά τις επιθέσεις με πυραύλους οι θάνατοι αποδίδονταν στις Συμμαχικές Δυνάμεις.

Οι πύραυλοι V-2 χρησιμοποιήθηκαν από τους Γερμανούς στους βομβαρδισμούς στο Λονδίνο και στη νοτιοανατολική Αγγλία, καθώς επίσης και σε βομβαρδισμούς στην κεντρική Ευρώπη, σκοτώνοντας περισσότερους από 7.000 ανθρώπους.

Μάλιστα, όπως συμφωνείται ευρέως, αν οι Ναζί είχαν αναπτύξει τους συγκεκριμένους πυραύλους νωρίτερα, θα μπορούσαν ακόμα και να βγουν νικητές από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο…

Το σπάνιο αυτό αρχείο-ντοκουμέντο διασώθηκε από φωτιά προς το τέλος του πολέμου και παρέμενε επί 70 χρόνια στην κατοχή Γερμανού συλλέκτη.

Πιστεύεται ότι μετά τις επιθέσεις σε γερμανικές πόλεις αποστέλλονταν ειδικές μονάδες στις περιοχές που είχαν πληγεί με τους πυραύλους προκειμένου να ελέγξουν την αποτελεσματικότητα των όπλων και κατόπιν να αναφέρουν τα συμπεράσματά τους στον Χίτλερ.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου