ΔΙΕΘΝΗ

Κροκόδειλος κατασπάραξε άνθρωπο

κροκόδειλος-κατασπάραξε-άνθρωπο-613291

Η κρουαζιέρα για Βρετανούς τουρίστες μετατράπηκε σε εφιάλτη

Μια κρουαζιέρα στις όχθες του ποταμού Zambezi, μεταξύ Ζάμπιας και Ζιμπάμπουε, μετατράπηκε σε εφιάλτη για μια ομάδα Βρετανών τουριστών. Όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν πλησίασε έναν κροκόδειλο, τότε συνειδητοποίησαν ότι το ερπετό «δειπνούσε» με ανθρώπινα μέλη.

Ο τουριστικός πράκτορας ανέφερε το περιστατικό στις αρχές, αλλά μέχρι να καταφτάσει η αστυνομία στο σημείο, το μόνο που απέμεινε ήταν κομμάτι από το παντελόνι του θύματος που επέπλεε στο νερό. Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν έχουν πληροφορίες σχετικά με κάποιο αγνοούμενο άτομο από τις γύρω κοινότητες, και έτσι έκριναν ότι το θύμα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πιθανότατα το θύμα να ήταν λαθροθήρας που δρούσε στο Εθνικό Πάρκο της Ζιμπάμπουε. «Υποψιάζομαι ότι ο άνθρωπος που κατασπαράχτηκε από κροκόδειλο, είτε τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πυροβολισμών από τους φύλακες των πάρκων και προσπάθησε να διαφύγει μέσα από το νερό, ή πυροβολήθηκε στο νερό, και ήταν ήδη νεκρός όταν οι κροκόδειλοι τον έφαγαν», σημειώνει ο Trevor Lane της ομάδας διατήρησης του Εθνικού Πάρκου, Bhejani Trust.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου