ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στη Γαλλία: Υπάλληλος εταιρίας εισέβαλε σε συνάντηση, σκότωσε τρεις και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

σοκ-στη-γαλλία-υπάλληλος-εταιρίας-εισ-61237

Ένας ένοπλος άνδρας σκότωσε τρία άτομα και τραυμάτισε ένα τέταρτο, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του, σε ένα λατομείο στη δυτική Γαλλία.

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση εισέβαλε σε μια επαγγελματική συνάντηση και άνοιξε πυρ με ένα πιστόλι, σκοτώνοντας τρία ατόμα που ήταν παρών και τραυματίζοντας ακόμη έναν.

Ο ένοπλος στη συνέχεια γύρισε το όπλο του στον εαυτό του και επιχείρησε ανεπτιτυχώς να αυτοκτονήσει και με ασθένοφόρο μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου νοσηλέυεται σε κρίσιμη κατάσταση.

“Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι συνέβη στον χώρο εργασίας και υπάρχει επαγγελματικός δεσμός μεταξύ του ατόμου που πυροβόλησε και της εταιρείας”, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

“Ήταν σε άδεια εργασίας και προφανώς είχε κηρυχθεί ακατάλληλος για να συνεχίσει να εργάζεται. Δεν ξέρουμε ακριβώς και για ποιο λόγο. Αυτό μπορεί να ήταν ένας παράγοντας στα γεγονότα αλλά παραμένουμε ανοιχτοί σε όλες τις επιλογές, ” είπε.

Όπως είπε η εκπρόσπος της Αστυνομίας, θα μπορούσε να σχετίζεται με μια σχέση αγάπης ή θα μπορούσε να είναι μια πράξη τρέλας που σχετίζεται με ένα αποσταθεροποιημένο άτομο.

Το λατομείο Noubleau είναι ένας τεράστιος χώρος εξόρυξης κοντά στην πόλη Saint-Varent στα βορειοανατολικά του Deux-Sèvres.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου