ΔΙΕΘΝΗ

Οπλισμένοι κλόουν τρομοκρατούν τους κατοίκους πόλης στην Καλιφόρνια

οπλισμένοι-κλόουν-τρομοκρατούν-τους-61143

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί στην πόλη Bakersfield της Καλιφόρνια καθώς πολλοί κάτοικοι τηλεφωνούν πανικόβλητοι στην αστυνομία προκειμένου να καταγγείλουν τη δράση οπλισμένων κλόουν που κυκλοφορούν στους δρόμους τρομοκρατώντας τους πάντες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στην αστυνομία κάτοικοι της πόλης έχουν δει κλόουν οπλισμένους με όπλα και μαχαίρια να κυκλοφορούν στους δρόμους και να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι τρομοκρατώντας τους πάντες.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη, εκτός από την προσαγωγή ενός νεαρού που πήγε στο σχολείο του ντυμένος κλόουν για να τρομάξει τους συμμαθητές του.

Ο κλόουν είναι μία φιγούρα που συχνά χρησιμοποιούν σκηνοθέτες και παραγωγοί ταινιών τρόμου καθώς θεωρείται μία φιγούρα πολύ τρομακτικοί. Αυτό λοιπόν φαίνεται πως εκμεταλλεύονται διάφοροι προκειμένου να κάνουν δημοσίως τρομακτικές φάρσες. Ωστόσο η αστυνομία δεν απορρίπτει ακόμα το ενδεχόμενο πίσω από το μακιγιάζ και το ντύσιμο των κλόουν να κρύβεται μία ομάδα κακοποιών, αφού ηξ συγκεκριμένη αμφίεση προσφέρει ένα πολύ καλό καμουφλάζ.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου