ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ: Οι βουλγαρικές αρχές εντόπισαν 5χρονο νεκρό σε βαλίτσα [εικόνα]

σοκ-οι-βουλγαρικές-αρχές-εντόπισαν-5χρ-601526

Μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Βουλγαρίας, όταν εντόπισαν σε μία βαλίτσα το πτώμα ενός αγοριού.

Την υπόθεση ερευνά και η Interpol και η Europol, ενώ έχει κυκλοφορήσει και σκίτσο με τη μορφή του παιδιού, 5 περίπου χρονών, το οποίο θα διανεμηθεί και σε διάφορους οργανισμούς εκτός Βουλγαρίας, για τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητά του, καθώς ενδέχεται να μην είναι βουλγαρικής καταγωγής.

Το πτώμα του αγοριού βρέθηκε κοντά στην πόλη Πασαρέλ της Βουλγαρίας και οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία. Οι αρχές σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, καλούν όσους γνωρίζουν κάτι να καλέσουν τον αριθμό 112.

Αν και μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες, καμία δεν την έχει οδηγήσει στην ταυτότητα του παιδιού και σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Γκεόργκι Κόστοφ, οι αρχές δεν έχουν λάβει κανένα τηλεφώνημα από κάποιον που να λέει ότι γνωρίζει επακριβώς την ταυτότητα του.

Ειδικοί ψυχολόγοι θεωρούν ότι ο δολοφόνος είναι περίπου 40 ετών, πλούσιος και επιθετικός. Οι αρμόδιες αρχές που διεξάγουν την έρευνα πιστεύουν, ωστόσο, ότι ο δολοφόνος προέρχεται από το συγγενικό περιβάλλον του αγοριού. Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι το αγόρι να επισκεπτόταν συγγενείς του, εάν οι γονείς του δεν βρίσκονταν στη χώρα.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου