ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Κρατούσε για 15 χρόνια σε καταψύκτη το πτώμα της γιαγιάς της

φρίκη-στις-ηπα-κρατούσε-για-15-χρόνια-σε-59958

Θα θύμιζε περισσότερο ταινία θρίλερ παρά πραγματικότητα… Μία 61χρονη γυναίκα στην Πενσυλβάνια, αποκαλύφθηκε πως για 15 ολόκληρα χρόνια κρατούσε μέσα σε έναν καταψύκτη το πτώμα της γιαγιάς της, με σκοπό να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της και μετά τον θάνατό της.

Η Glenora Reckord Delahay πέθανε σε ηλικία 97 ετών τον Μάρτιο του 2004 στο Ardmore, το οποίο απέχει περίπου 10 μίλια από τη Φιλαδέλφεια. Η 61χρονη εγγονή της, Cynthia Carolyn Black, ομολόγησε στην Αστυνομία ότι κρατούσε το πτώμα της γιαγιάς της, επειδή η οικογένειά της είχε ανάγκη τα χρήματα της σύνταξής της. Μάλιστα, μετέφερε τον καταψύκτη από το Dillsburg στο σπίτι της γιαγιάς της, διανύοντας μια απόσταση περίπου 100 μιλίων, το 2007. Η αστυνομία τελικά ανακάλυψε το πτώμα τον περασμένος Φεβρουάριο του 2019 ύστερα από καταγγελία.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσα ακριβώς χρήματα εισέπραξε όλα αυτά τα χρόνια που κρατούσε τη σορό της ηλικιωμένης γυναίκας,

Σημειώνεται πως 61χρονη συνελήφθη τελικά την περασμένη Τρίτη και η δίκη της έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου, ενώ δεν είναι σαφές γιατί η σύλληψή καθυστέρησε 15 ολόκληρους μήνες!

[Daily Mail]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου