LIFE STYLE

Naomi Campbell: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι – Η ανάρτηση στα social media

naomi-campbell-γέννησε-ένα-υγιέστατο-κοριτσάκι-590083
Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) γίνεται για πρώτη φορά μητέρα σε ηλικία 50 ετών

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) ανακοίνωσε ότι γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι. «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω η μητέρα της. Είναι μεγάλη τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δια βίου δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».

Στη συνέχεια, το μοντέλο ανέφερε τη μητέρα της, Valerie Morris Campbell στην ανάρτηση, ενώ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το νεογέννητο κοριτσάκι που κρατά στην αγκαλιά της. Η ευχάριστη είδηση έρχεται λίγο αφού η Ναόμι είχε παραδεχτεί: «Σκέφτομαι όλη την ώρα ότι θα ήθελα να κάνω παιδιά».

Την ίδια ώρα, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η νέα σειρά – ντοκιμαντέρ «The Supermodels» από την Apple TV. Η δεκαετία του ’90 ήταν η χρυσή εποχή των σχεδιαστών μόδας Gianni Versace, Karl Lagerfeld και Tom Ford και ήταν επίσης συνώνυμη με την πιο θρυλική γενιά supermodels. Οι πρωταγωνίστριες της πασαρέλας ήταν τότε γνωστές με τα μικρά τους ονόματα: Ναόμι, Λίντα, Κρίστι και Σίντι. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει η βραβευμένη με Όσκαρ Μπάρμπαρα Κοπλ.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου