ΔΙΕΘΝΗ

Δύο νεκροί από την κακοκαιρία στην Ιταλία

δύο-νεκροί-από-την-κακοκαιρία-στην-ιτα-589160

Πενήντα άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σημειωθούν κατολισθήσεις.

Δύο νεκρούς άφησε πίσω του το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ιταλία και συγκεκριμένα την κεντρική περιφέρεια της χώρας Μάρκε.

Πρόκειται για έναν άνδρα οποίος παρασύρθηκε ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του από χείμαρρο και για έναν αγρότη που είχε ανέβει στην στέγη μιας αποθήκης για να ελέγξει τις καταστροφές τις οποίες είχε υποστεί κι έχασε την ισορροπία του λόγω του ισχυρού ανέμου.

Πυροσβέστες στην ίδια περιοχή έπειτα από έξι ώρες προσπαθειών κατάφεραν να σώσουν μια νεαρή γυναίκα η οποία είχε παρασυρθεί και εγκλωβιστεί λόγω κατολίσθησης.

Μέρος του οδικού δικτύου στην περιφέρεια Μάρκε, εκτός των αστικών κέντρων, έχει κλείσει λόγω των αδιάκοπων βροχοπτώσεων που προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα ολισθηρότητας και πλημμύρες.

Πενήντα άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σημειωθούν κατολισθήσεις σε μικρή απόσταση από τις κατοικημένες περιοχές.

kathimerini.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου