ΔΙΕΘΝΗ

Τα συγκλονιστικά μηνύματα της 39χρονης Στεφανί Ντιπουά λίγο πριν πεθάνει από θρόμβωση: «Νιώθω φριχτά»

τα-συγκλονιστικά-μηνύματα-της-39χρονης-580482

Συγκλονίζουν τα μηνύματα της 39χρονης Βρετανίδας Στεφανί Ντιπουά, λίγο πριν πεθάνει από θρόμβωση. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ατυχη γυναίκα έχουν σχέση με τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η άτυχη κοπέλα η οποία εργαζόταν ως μοντέλο και είχε κάνει σημαντική πορεία στον χώρο τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο τους τελευταίους πέντε μήνες ζούσε στην Κύπρο.

Η Ντιπουά είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca στις 6 Μαΐου και σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν δύο εβδομάδες είχε γράψει ότι δεν αισθανόταν καλά. “Νιώθω φριχτά”, έγραφε χαρακτηριστικά. Η υπόθεση ερευνάται αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η κατάληξή της έχει όντως σχέση με το εμβόλιο.

Αρχικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Πάφου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στις 14 Μαΐου η 39χρονη έκανε μια δεύτερη ανάρτηση για την κατάσταση υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι είχε ξυπνήσει τρέμοντας, με πόνους στις αρθρώσεις, ζαλάδες, πονοκέφαλο και δύσπνοια.

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι φοβόταν πως κόλλησε κορονοϊό αλλά έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό.

Το 39χρονο μοντέλο:

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου