ΔΙΕΘΝΗ

«Είδα το νεκρό παιδί μου στο Google maps»

είδα-το-νεκρό-παιδί-μου-στο-google-maps-577743

Την εικόνα του νεκρού γιου του, που σκοτώθηκε το 2009, είδε πριν από μία εβδομάδα ένας άνδρας από το Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Google Maps.

Ο Ρίτσαρντ Μπαρέα, από την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο ζήτησε από το Google Maps να αφαιρέσει μια αεροφωτογραφία που δείχνει το σώμα του 4χρονου γιου του, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε το 2009.

Ο πατέρας του νεκρού αγοριού δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KTVU το Σαββατοκύριακο ότι είδε την εικόνα του γιου του την περασμένη εβδομάδα. Δήλωσε πως θέλει η Google να αφαιρέσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε ένδειξη σεβασμού για το γιο του, αλλά δεν ήταν σαφές αν το ζήτησε απευθείας από την εταιρεία.

«Όταν βλέπω αυτή την εικόνα, νιώθω σα να συνέβη χθες» δήλωσε ο Μπαρέα στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. «Κι αυτό μου φέρνει πολλές αναμνήσεις».

Η εικόνα δείχνει ένα σώμα στο έδαφος κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή, ενώ το περιστοιχίζουν αρκετοί άνθρωποι, πιθανότατα ερευνητές, κι ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με περιπολικό. Η εικόνα εμφανίστηκε στη σελίδα της Google την περασμένη Δευτέρα.

Το πτώμα του Κέβιν βρέθηκε σε ένα μονοπάτι κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές που χωρίζουν το Βόρειο Ρίτσμοντ με το Σαν Πάμπλο στις 15 Αυγούστου του 2009. Η δολοφονία του παραμένει ακόμη ένα μυστήριο.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο Κέβιν σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο μια μέρα προτού βρεθεί το πτώμα του. Δεν έχουν βρει κάποιο κίνητρο για τη δολοφονία του και δεν έχουν εντοπίσει κάποιον ύποπτο.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου