ΔΙΕΘΝΗ

Κρατούσε 16χρονη «σκλάβα του σεξ» φυλακισμένη σε αυτοσχέδιο μπουντρούμι

κρατούσε-16χρονη-σκλάβα-του-σεξ-φυλακ-574714

Μία μαθήτρια 16 ετών από την Κίνα είχε απαχθεί από έναν 50χρονο ταξιτζή, ο οποίος την αλυσόδεσε και την κλείδωσε σε ένα αυτοσχέδιο μπουντρούμι και την βίαζε επί 24 ημέρες. Η ανήλικη διασώθηκε από την αστυνομία.

Ο ύποπτος χρησιμοποίησε αλυσίδες πέντε μέτρων και πέντε διαφορετικά λουκέτα για να αλυσοδέσει τη μαθήτρια.

Ο 50χρονος είχε φτιάξει το μπουντρούμι ακριβώς κάτω από το δωμάτιο του, σύμφωνα με εισαγγελέα της κομητείας Fenghuang.

Πληροφορίες των Αρχών, που επικαλείται η Daily Mail, αναφέρουν πως ο 50χρονος απήγαγε τη νεαρή, που έψαχνε για ταξί, στις 13 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο οδηγός ζήτησε να χρησιμοποιήσει το κινητό της κοπέλας. Της κίνησε υποψίες, όμως, και η 16χρονη προσπάθησε να ξεφύγει πηδώντας απ΄το όχημα.

Ωστόσο, ο 50χρονος την έπιασε και τη χτύπησε. Έδεσε τα χέρια της με τα κορδόνια των παπουτσιών της, έκλεισε το στόμα της και έβαλε μία σακούλα στο κεφάλι της πριν την κλειδώσει στο μπουντρούμι.

Η οικογένεια της νεαρής ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας μετά την εξαφάνισή της, δυστυχώς, όμως, η έρευνα ήταν δύσκολη και η 16χρονη εντοπίστηκε μετά από τρεις εβδομάδες.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 50χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με τις Αρχές, είχε βιάσει επανειλημμένως την ανήλικη.

Ο οδηγός ταξί φέρεται να είχε στήσει το σχέδιο απαγωγής πριν από τρία χρόνια, όταν κατασκεύασε το σπίτι του. Να σημειωθεί πως δεν είχε βάλει στο στόχαστρό του την εν λόγω νεαρή, ήθελε να απαγάγει γενικώς γυναίκες.

Ο εισαγγελέας περιέγραψε τα «αρρωστημένα κίνητρα», όπως είπε, του δράστη και τόνισε πως είχε σχεδιάσει απαγωγές γυναικών εδώ και χρόνια.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου