ΔΙΕΘΝΗ

Επτά χρόνια στον Μπερλουσκόνι για εκπόρνευση ανηλίκου

επτά-χρόνια-στον-μπερλουσκόνι-για-εκπ-574051

“Επαρκείς” χαρακτήρισε το δικαστήριο του Μιλάνου τις αποδείξεις ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη Ρούμπι Καρίμα με αντάλλαγμα χρήματα και δώρα προς αυτή.

Η κατηγορία είναι για εκπόρνευση ανηλίκου και η ποινή που προβλέπεται φυλάκιση επτά ετών. Ωστόσο, ο Μπερλουσκόνι έχει ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.

“Αποδείχτηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε σχέσεις με την Καρίμα με αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά και κοσμήματα” ανέφερε στην απόφαση του το δικαστήριο.

“Η εκτίμηση των όλων αποδεικτικών στοιχείων δείχνει ότι η Ρούμπι είχε ενταχθεί στο σύστημα εκπόρνευσης της βίλας του Άρκορε”, γράφουν οι δικαστές της ιταλικής συμπρωτεύουσας.

“Το ότι η Ρούμπι Καρίμα διέψευσε ότι συμμετείχε στο σύστημα αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο τις ευθύνες του κατηγορούμενου, διότι η Μαροκινή νέα έκανε τις δηλώσεις αυτές λόγω επειδή τις καταβλήθηκαν χρηματικά ποσά”, σύμφωνα με την αιτιολογία της απόφασης.

Οι Ιταλοί δικαστές, τέλος, αναφέρουν ότι “ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν ο σκηνοθέτης των θεαμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο τα οποία έστηναν οι νεαρές γυναίκες”.

news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου