ΔΙΕΘΝΗ

Αργεντινή : Τηλεοπτικός σταθμός «ξαναπέθανε» τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ

αργεντινή-τηλεοπτικός-σταθμός-ξανα-574036

Τηλεοπτικός σταθμός στην Αργεντινή μετέδωσε ότι ένας άνδρας ονόματι Ουίλιαμ «Μπίλ» Σαίξπηρ που πέθανε από εγκεφαλικό πριν λίγες μέρες ήταν ο γνωστός θεατρικός συγγραφέας Ουίλιαμ Σαίξπηρ που πέθανε το 1616.

Ο 81χρονος Σαίξπηρ ήταν ο πρώτος άνδρας -ο δεύτερος συνολικά άνθρωπος- που έκανε το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού στον κόσμο, ωστόσο ο θάνατός του δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό.

«Έχουμε νέα που μας έχουν σοκάρει όλους, δεδομένου του μεγαλείου αυτού του ανθρώπου. Μιλάμε για τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ και τον θάνατό του. Θα σας πούμε πώς και γιατί συνέβη» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.
Καθώς ο σταθμός προέβαλε πλάνα από τον εμβολιασμό του άνδρα η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «όπως γνωρίζουμε όλοι είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς στην αγγλική γλώσσα – για μένα ο κορυφαίος. Εδώ τον βλέπετε. Ήταν ο πρώτος άνδρας που εμβολιάστηκε κατά της Covid-19. Πέθανε στην Αγγλία σε ηλικία 81 ετών».

Η γκάφα φυσικά έγινε viral και πολλοί χρήστες στο Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν με χιούμορ την είδηση.

«Μόνο λίγα χρόνια τους χώριζαν» έγραψε ένας. «Ας μην στεναχωριόμαστε για τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ» σχολίασε άλλος. «Έζησε μια γεμάτη ζωή και απολάμβανε την αγάπη του κόσμου για αιώνες».

naftemporiki.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου