ΔΙΕΘΝΗ

Ποδοσφαιρική «κατασκοπεία» χρεώνουν σε παίκτη της Μπάγερν

ποδοσφαιρική-κατασκοπεία-χρεώνουν-568706

«Θα πέσουν κεφάλια» προειδοποίησε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν διαπίστωσε πως ένας από τους παίκτες του, έδωσε τις λεπτομέρειες της στρατηγικής της ομάδας του, στην εφημερίδα Bild, λίγο πριν από το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν έναντι των αντιπάλων τους για τον τίτλο.

Ο 42χρονος προπονητής δήλωσε στους παίκτες του: «Θα κάνω τα πάντα για να μάθω ποιος είναι» αναφέρει η Bild, προσθέτοντας πως «όποιος κι αν είναι, θα τον πετάξω έξω από την ομάδα».

«Δε θα ξαναπαίξει για μένα» πρόσθεσε. «Δεν έχει σημασία ποιος είναι, θα πέσουν κεφάλια».

Η εφημερίδα δημοσίευσε λεπτομέρειες της στρατηγικής του Ισπανού προπονητή έναντι των αντιπάλων τους, της Ντόρτμουντ, για τον τίτλο, πριν από τον αγώνα τους το Σάββατο.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και αστειευόμενος είπε ότι δεν θα καλέσουν την υπηρεσία της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) για το θέμα. «Δεν θα καλέσουμε την NSA, αλλά θα συμβούλευα το αυτόν που το έκανε, να το σταματήσει αλλιώς θα έχει ένα σοβαρό πρόβλημα όχι μόνο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και με όλο τον σύλλογο», δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου