ΔΙΕΘΝΗ

Ένοχοι οι παιδοκτόνοι γονείς του πιο πολύκροτου εγκλήματος της Ινδίας

ένοχοι-οι-παιδοκτόνοι-γονείς-του-πιο-π-568242

Αντιμέτωπο με ισόβια ή ακόμα και τη θανατική ποινή είναι ένα ζευγάρι οδοντιάτρων στην Ινδία, καθώς σήμερα κρίθηκαν ένοχοι για την δολοφονία της κόρης τους και του υπηρέτη τους πριν από πέντε χρόνια.

Το έγκλημα συνέβη τον Μάιο του 2008 και συγκλόνισε την ινδική κοινή γνώμη. Η 14χρονη μοναχοκόρη του ζευγαριού βρέθηκε δολοφονημένη- με κομμένο λαιμό και μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι- στην κρεβατοκάμαρα της.

Οι υποψίες αρχικά έπεσαν στον εξαφανισμένο νεπαλέζο οικιακό βοηθό, μέχρι που το πτώμα του βρέθηκε μία ημέρα αργότερα στην σκεπή της πολυτελούς κατοικίας της οικογένειας, στο μεγαλοαστικό προάστιο Νόιντα του Νέου Δελχί. Και ο άτυχος άντρας είχε δολοφονηθεί με μια τεράστια τομή στο λαιμό.

Ο Ραχέζ και η Νουπούρ Ταλβάρ αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες, κατέστρεψαν τα αποδεικτά στοιχεία και παραπλάνησαν για πολύ καιρό τις Αρχές, οι οποίες θεωρούν ότι το ζευγάρι δολοφόνησε την κόρη του αφότου τη βρήκε με τον 45χρονο νεπαλέζο σε μία “απαράδεκτη” κατάσταση.

Οι δύο οδοντίατροι ξέσπασαν σήμερα σε κλάματα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και δήλωσαν πως θα συνεχίσουν το δικαστικό αγώνα για την αθώωσή τους.

Έπειτα από μία πολύκροτη δίκη που συγκλόνισε τη χώρα, η ποινή στο ένοχο ζευγάρι θα απαγγελθεί την Τρίτη.

news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου