ΔΙΕΘΝΗ

Ινδία: Η νύφη κράτησε όμηρο το γαμπρό την ημέρα του γάμου

ινδία-η-νύφη-κράτησε-όμηρο-το-γαμπρό-τη-559813

Δραστικά μέτρα αποφάσισε να λάβει η οικογένεια μιας 22χρονής στην Ινδία όταν τη μέρα του γάμου τους και ενώ περίμενε τον γαμπρό, αυτός εμφανίστηκε τύφλα στο μεθύσι μαζί με την παρέα του. Ο «άτακτος» γαμπρός προσπάθησε να οδηγήσει τη νύφη στη σκηνή προτού καν ξεκινήσει ο γάμος. Η μητέρα της νύφης τότε αποφάσισε να κρατήσει όμηρο τον «υποψήφιο» σύζυγο παρακρατώντας τα δώρα και τα μετρητά που επρόκειτο να του δοθούν ως προίκα για τον γάμο της κόρης τους.

Η νύφη αλλά και η οικογένεια, προσβλήθηκαν ιδιαίτερα από τον γαμπρό κυρίως λόγω του χάους που δημιούργησε όταν η μέλλουσα σύζυγός του αρνήθηκε να τον ακολουθήσει στο χορό.

Υπήρξε τόση η αναστάτωση στους παρευρισκομένους που παρενέβη ακόμη και η αστυνομία προκειμένου να επιλυθεί η διαφορά. Πράγματι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς να υπάρξουν περεταίρω εντάσεις.

Happy End είχε η υπόθεση

Τελικώς λύθηκε η «βεντέτα» όταν η οικογένεια του γαμπρού δέχτηκε να επιστρέψει τα δώρα και τα μετρητά που είχε λάβει εν όψει του γάμου που έμελλε να γίνει αλλά τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου