ΔΙΕΘΝΗ

Τζιχαντιστές «αγκαλιάζουν» ομοφυλόφιλους πριν τους λιθοβολήσουν

τζιχαντιστές-αγκαλιάζουν-ομοφυλόφ-551149

ΝΕΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέες προπαγανδιστικές φωτογραφίες, στις οποίες τζιχαντιστές εμφανίζονται να αγκαλιάζουν ομοφυλόφιλους άνδρες λίγο πριν τους εκτελέσουν διά λιθοβολισμού σε δημόσια θέα, διοχέτευσε στο διαδίκτυο το Ισλαμικό Κράτος.

Οι εικόνες αυτές έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και λογαριασμούς προσκείμενους στην τρομοκρατική οργάνωση και είναι οι πιο πρόσφατες μίας σειράς σοκαριστικών φωτογραφιών που δείχνουν άνδρες κατηγορούμενους για ομοφυλοφιλία να διώκωνται από τους τζιχαντιστές.

Στις επίμαχες φωτογραφίες οι δήμιοι των δύο νεαρών αγκαλιάζουν τα θύματά τους, προτού τα εκτελέσουν, σε μια ένδειξη συμπόνοιας, αλλά και… συγχώρεσης των αμαρτιών τους. Τα δύο θύματα παραμένουν ψύχραιμα και θεωρείται ότι τους έχει χορηγηθεί ένα κοκτέιλ φαρμάκων, λίγα λεπτά πριν την εκτέλεσή τους.

Ο Αμπού Μοχάμεντ Χασάμ, ακτιβιστής συριακής οργάνωσης στη Ράκκα, δήλωσε ότι οι ισλαμιστές μαχητές χρησιμοποιούν την αγκαλιά για να δηλώσουν ότι σκοτώνοντας τους άνδρες ατούς, τούς ανοίγουν το δρόμο της συγχώρεσης των «αμαρτιών» τους από τον Αλλάχ.

«Το Isis δεν συγχωρεί ποτέ έναν άνθρωπο. Σκοτώνουν και μετά λένε ότι ο θεός θα τους συγχωρέσει. Αγκαλιάζουν τους άνδρες για να δείξουν στον κόσμο που παρακολουθεί ότι το Isis δεν κάνει λάθος», σημείωσε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου