ΔΙΕΘΝΗ

Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του μετά την ανακοίνωση για την αφασία

μπρους-γουίλις-η-συγκινητική-ανάρτησ-55012

Φωτογραφία με τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις, δημοσίευσε η Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις, μετά την ανακοίνωση ότι ο σταρ διαγνώστηκε με αφασία.

Η κόρη του Μπρους Γουίλις ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα και την αγάπη που έδειξε μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας. «Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη σας, είμαι τόσο ευγνώμων που αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει ο μπαμπάς μου για εσάς», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της κόρης του Μπρους Γουίλις

«Ήταν τόσο σουρεαλιστικό το να μοιραστούμε κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ήξερα πώς θα το εκλάβει ο κόσμος, υπάρχει πάντα ένα ερωτηματικό όταν ανοίγεσαι δημόσια για κάτι τόσο προσωπικό και ευαίσθητο. Ήλπιζα για λίγη αγάπη και συμπόνια, αλλά πραγματικά ΠΟΤΕ δεν μπορούσα να προβλέψω το πόση αγάπη λάβαμε ως οικογένεια χθες. Πόση αγάπη, ενέργεια και προσευχές στείλατε στον μπαμπά μου και απλώς νιώθω τόσο ταπεινή μπροστά σε αυτή σας την αγάπη που μου φέρνει δάκρυα καθώς το γράφω αυτό. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη σας, είμαι τόσο ευγνώμων που αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει ο μπαμπάς μου για εσάς. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με σκέφτηκαν και μου έστειλαν μηνύματα χθες, σας αγαπώ και σας εκτιμώ με όλη μου την καρδιά, θα μου πάρει μια αιωνιότητα για να απαντήσω στα μηνύματά σας!», έγραψε η Σκάουτ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μπρους Γουίλις αποσύρεται από τον χώρο του θεάματος, καθώς διαγνώστηκε με αφασία. «Ο πολυαγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Μπρους εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε» αναφέρεται στην ανάρτηση της οικογένειας του ηθοποιού στο Instagram.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου