ΔΙΕΘΝΗ

Η «άκομψη» αυτοφωτογράφηση του Ομπάμα και του Κάμερον!

η-άκομψη-αυτοφωτογράφηση-του-ομπάμ-545069

Είναι γεγονός ότι οι “selfie” φωτογραφίες, είναι πολύ της μόδας το τελευταίο διάστημα. Εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων αυτοφωτογραφίζονται και έπειτα κυκλοφορούν το… αποτέλεσμα της δημιουργίας τους στο διαδίκτυο.

Θύματα αυτής της μόδας φαίνεται πως έπεσαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, οι οποίοι αυτοφωτογραφίστηκαν παρέα με την πρωθυπουργό της Δανίας Χέλε Τόρινγκ Σμιτ…

Βέβαια ο τόπος και ο χρόνος που διάλεξαν για να τραβήξουν αυτή τη φωτογραφία δεν ήταν και ο καλύτερος, μιας και προχώρησαν σε αυτή την κίνηση κατά τη διάρκεια της κηδείας του Νέλσον Μαντέλα, και μάλιστα μπροστά σε όλους!

Σε χρόνο μηδέν το περιστατικό κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα σχόλια των χρηστών να είναι… αιχμηρά για αυτή την όχι και τόσο «κομψή» απόφαση των τριών ηγετών, αφού στο κάτω – κάτω της γραφής πρόκειται για μία τελετή μνήμης, η οποία αφορά έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες του 20ου αιώνα.

Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, η οποία όπως φαίνεται στη φωτογραφία, δίπλα από τον σύζυγο της, μουτρωμένη.

Ποιος ξέρει το τι θα του… έσουρε μετά την τελετή.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου