ΔΙΕΘΝΗ

Πατέρας βίασε την ομοφυλόφιλη κόρη του για να της αποδείξει το τι εστί άντρας!

πατέρας-βίασε-την-ομοφυλόφιλη-κόρη-το-542308

Να δώσει ένα μάθημα στην κόρη του για το τι εστί άντρας μετά την αποκάλυψή της ότι την ελκύουν οι γυναίκες θέλησε να δώσει ένας «πατέρας».

Ο 54χρονος άντρας από το Κόβεντρι της Αγγλίας βίασε την 16χρονη κόρη του όταν εκείνη του εκμυστηρεύτηκε ότι «παλεύει με την σεξουαλική της ταυτότητα».

Μάλιστα ο “πατέρας”, που δεν κατονομάζεται για να προστατευτεί το θύμα, βίαζε και τη δεύτερη κόρη του!

Η ανατριχιαστική αυτή υπόθεση αναβίωσε σε δικαστήριο της Βρετανίας το οποίο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 21 ετών για τους βιασμούς που έλαβαν χώρα τις δεκαετίες ’80 και ’90 – αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν αθώος.

«Ακούσαμε τις καταθέσεις και των δυο γυναικών οι οποίες έχουν υποστεί σοβαρές ψυχολογικές φθορές εξαιτίας της συμπεριφοράς σας…», είπε ο δικαστής κατά την αγόρευσή του. Ο δικαστής, περιέγραψε το πώς οι σεξουαλικές επιθέσεις στη μεγάλη του κόρη, την έχουν στοιχειώσει.

«Την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό… Έφυγε από το σπίτι πιστεύοντας ότι η μικρότερη αδελφή της θα ήταν ασφαλής…Αλλά κακοποιήσατε και εκείνη με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε και με τη μεγαλύτερη. Στα 16 συνειδητοποίησε ότι ήταν ομοφυλόφιλη και παλεύοντας με την σεξουαλική της ταυτότητα, αποφάσισε όπως πολλοί στην ηλικία της, να το πει σε εσάς. Αντιδράσατε δείχνοντάς της τον ασυγκράτητο θυμό σας και αποφασίσατε να τη βιάσετε για να της δείξετε ότι το σεξ με άντρα είναι καλύτερο από αυτό με μια γυναίκα…», ανέφερε μεταξύ άλλων, στην αγόρευση.

(newsit.com.cy)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου