ΔΙΕΘΝΗ

Βαρύς χειμώνας στην Κύπρο- Εγκλωβισμένοι κάτοικοι

βαρύς-χειμώνας-στην-κύπρο-εγκλωβισμέ-541221

Αποκλεισμένα παραμένουν δεκάδες χωριά λόγω της βαριάς χιονόπτωσης που σημειώθηκε στην Κύπρο.

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρο το νησί, πολλοί δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι και αδιάβατοι.

Σημειώθηκαν εξάλλου και πολλές διακοπές ρεύματος, ενώ τα συνεργεία της εταιρείας Ηλεκτροδότησης εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα.

Σε λευκό κλοιό παραμένουν για δεύτερη μέρα αρκετές ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Αργά χθες το απόγευμα μέλη της ΕΜΑΚ Κοφίνου και του Αστυνομικού Σταθμού Λευκάρων μετέβηκαν στην περιοχή Βαβατσινιάς – Μαχαιρά μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν, από 49χρονο, ο οποίος ανέφερε ότι ενώ επέβαινε στο όχημα του μαζί με 22χρονο, αποκλείστηκαν λόγω της χιονόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή. Τα πιο πάνω πρόσωπα εντοπίστηκαν γύρω στις 10.30 το βράδυ και αφού απεγκλωβίστηκαν μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων.

Στη Λεμεσό, λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας αποκόπηκαν δέντρα και παρασύρθηκαν πινακίδες, σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, χωρίς ευτυχώς να προκύψουν προβλήματα, ή ζημιές.

Αρκετοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί και σήμερα λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικρατούν για δεύτερη μέρα. Τουλάχιστον 36 χωριά είναι αποκλεισμένα λόγω του χιονιού.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου