ΔΙΕΘΝΗ

Με Ferrari, Maserati και Lamborghini οι φοιτητές στο Ντουμπάι

με-ferrari-maserati-και-lamborghini-οι-φοιτητές-στο-ντουμπάι-534620

Με έκθεση αυτοκινήτων πολυτελείας μοιάζει το πάρκινγκ του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στο Ντουμπάι, όπου οι νεαροί φοιτητές προσέρχονται καθημερινά με…ταπεινά οχήματα, όπως Ferrari, Aston Martin και Rolls-Royce.

O κατάλογος δεν έχει τελειωμό: Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Rolls Royce, Maserati, Bentley, Porsche…Αυτοκίνητα δεκάδων χιλιάδων δολαρίων κάνουν παρέλαση στο πάρκινγκ του πανεπιστημίου.

Τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στις οποίες τα πανάκριβα αυτοκίνητα στριμώχνονται το ένα δίπλα στο άλλο, έβγαλε ο φοιτητής Μ. Νάσερ, ο οποίος δηλώνει:

«Φοιτώ στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στο Ντουμπάι και τα αυτοκίνητα που οδηγούν εδώ οι φοιτητές είναι απίστευτα. Αν επέστρεφα στον Καναδά, το αμάξι μου θα θεωρούνταν συμπαθητικό, όμως εδώ κανείς δεν του ρίχνει δεύτερη ματιά. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα σε ένα διήμερο και μόνο σε ένα από τα πάρκινγκ της σχολής, οπότε ούτε καν αποδίδουν την πραγματική εικόνα».

«Λάβετε υπόψη σας ότι όλοι οι φοιτητές εδώ είναι 18-24 ετών. Αυτοί που οδηγούν τα πανάκριβα αυτοκίνητα είναι συνήθως ντόπιοι (από τα Εμιράτα) σε περίπτωση που αναρωτιέστε», συμπληρώνει ο φοιτητής που μίλησε στην Daily Mail.

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στο Ντουμπάι είναι ιδιωτικό και ιδρύθηκε το 1995.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου