ΔΙΕΘΝΗ

4,5 μήνες φυλάκιση επειδή έριξε γάτα από τον 10ο όροφο κτιρίου

45-μήνες-φυλάκιση-επειδή-έριξε-γάτα-από-534422

Ένας 25χρονος άνδρας καταδικάστηκε σήμερα σε τεσσεράμισι μήνες φυλάκιση από δικαστήριο της Σιγκαπούρης επειδή έριξε μια γάτα από τον 10ο όροφο πολυκατοικίας και την αποτελείωσε μόλις αυτή έπεσε στο έδαφος.

Ο Φάτζαρ Ασράφ μπιν Φάτζαρ Άλι προσέλκυσε τη γάτα αυτή χρησιμοποιώντας τροφή και την οδήγησε στην πολυκατοικία. Αρχικά έπαιξε για λίγο μαζί της προτού την πιάσει και την ρίξει από ένα παράθυρο του 10ου ορόφου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Στη διάρκεια της δίκης ο άνδρας, που εργάζεται σε εστιατόριο, δήλωσε ότι είχε αγανακτήσει επειδή οι γάτες δεν τον πλησίαζαν.

Αφού είδε ότι η γάτα είχε πέσει στο έδαφος χωρίς να σκοτωθεί, ο άνδρας τη χτύπησε δύο φορές για να βεβαιωθεί ότι πέθανε.

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο δικηγόρος υπεράσπισης δήλωσε ότι ο πελάτης του «κατανόησε πλήρως τη φύση και τις συνέπειες της πράξης του» και ότι «ντρέπεται που προκάλεσε στενοχώρια στην οικογένειά του».

Το δικαστήριο έκρινε τον 25χρονο ένοχο για βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε ένα ζώο. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου επεσήμανε ότι είναι απαραίτητο να του επιβληθεί μια ποινή η οποία θα αποτρέψει ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον, ανέφερε η Straits Times.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου