ΔΙΕΘΝΗ

Μυστήριο με γυμνή γυναίκα που «σφήνωσε» ανάμεσα σε δύο κτίρια στην Καλιφόρνια [βίντεο]

μυστήριο-με-γυμνή-γυναίκα-που-σφήνωσ-519310

Δύο ολόκληρες ώρες κράτησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας γυμνής γυναίκας, η οποία «σφήνωσε» ανάμεσα σε δύο κτίρια στην Καλιφόρνια την Τρίτη.

Σύμφωνα με τη New York Post, η αγνώστων στοιχείων γυναίκα βρέθηκε με κάποιον μυστηριώδη τρόπο σφηνωμένη χωρίς ρούχα σε ένα κενό 20 εκατοστών ανάμεσα σε δύο τοίχους βιομηχανικών κτιρίων, στην περιοχή Σάντα Άνα.

Στα πλάνα που τράβηξαν κάμερες τοπικών δικτύων από ψηλά, μόνο το δέρμα της γυναίκας, τα τατουάζ στην πλάτη της και τα παπούτσια της είναι ορατά, καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούν να την ελευθερώσουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, δεν είναι ξεκάθαρο πόση ώρα έμεινε παγιδευμένη ανάμεσα στα κτίρια η γυναίκα, ούτε πώς κατέληξε σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη θέση. «Δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε εδώ. Προς το παρόν αποτελεί μυστήριο για όλους μας», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής Πυροσβεστικής στον σταθμό KTLA.

Τις υπηρεσίες διάσωσης και απεγκλωβισμού ειδοποίησαν γύρω στις 14.00 κάποιοι εργαζόμενοι στα κτίρια, που θορυβήθηκαν ακούγοντας απελπισμένες κραυγές για βοήθεια. Για αρκετοί ώρα οι ίδιοι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από πού ακούγονταν οι φωνές, και τελικά έμειναν άφωνοι όταν τελικά βρήκαν την σφηνωμένη γυναίκα ανάμεσα στους δυο τοίχους. «Ούρλιαζε χωρίς σταματημό. Καλέσαμε την αστυνομία και μετά ανεβήκαμε στην ταράτσα και είδαμε από κάτω την κυρία… γυμνή», δήλωσε στο CBS LA ο Τζιμ Κάχιλ, ιδιοκτήτης ενός από τα κτίρια.

Στα κλιπ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, πυροσβέστες εμφανίζονται να ανοίγουν μια τρύπα στον τοίχο για να βγάλουν έξω τη γυναίκα, την ώρα που συνάδελφοί τους προσπαθούν να την καθησυχάσουν από το πλάι, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει επαρκής αερισμός.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου