ΔΙΕΘΝΗ

Δώρο σε λάθος γυναίκα έστειλε ο Ομπάμα!

δώρο-σε-λάθος-γυναίκα-έστειλε-ο-ομπάμα-515102

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε πάλι το… θαύμα του και κατάφερε, αν και άθελά του, όλοι να μιλούν για τα… καμώματά του. Συγκεκριμένα, έστειλε δώρο σε… λάθος γυναίκα! Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι αθώος. Διότι, όπως αποδείχθηκε, λάθη συμβαίνουν ακόμη και στην παράδοση των δώρων της πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ.

Μία άγνωστη γυναίκα διαπίστωσε έκπληκτη πως είχε λάβει δώρο από τους Ομπάμα. Έπειτα από μία μικρή έρευνα, ανακάλυψε πως αυτό προοριζόταν για μία οικογενειακή τους φίλη, αλλά το ταχυδρομείο είχε καταφέρει, έστω και για λίγο, να προκαλέσει ένα μικρό πανικό.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Αλέιν Έκλαντ Τσερτς, από το Ιλινόις, παρέλαβε το δέμα που περίμενε από το γαμπρό της. Το κουτί ήταν κατεστραμμένο, αλλά είχε μία έκπληξη: Ένα επιπλέον δώρο με μία χειρόγραφη κάρτα που ανέφερε «από τον Μπαράκ, την Μισέλ και τα κορίτσια». Όπως διαπιστώθηκε, όταν το δικό τους δέμα καταστράφηκε, στην προσπάθειά τους να μην εκτεθούν, οι υπάλληλοι του ταχυδρομείου έβαλαν κατά λάθος μέσα και ένα άλλο πακέτο. Εκείνο που είχε φύγει από το Λευκό Οίκο για την «Mama Kaye», δηλαδή την Ελέανορ Γουίλσον, που είναι η νονά της Σάσα και της Μαλία, των κορών του Ομπάμα.

Εξάλλου, το «προεδρικό» πακέτο περιελάμβανε προσωπικές φωτογραφίες. Οταν η Τσερτς διαπίστωσε το λάθος, εντόπισε τη σωστή παραλήπτρια του δέματος των Ομπάμα και επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κόρες των Ομπάμα στέλνουν κάθε χρόνο ένα άλμπουμ στη νονά τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Τσερτς αρνήθηκε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες, από σεβασμό στην Γουίλσον, ενώ ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε στο Associated Press πως όντως το πακέτο είχε σταλεί από τους Ομπάμα, αλλά έφτασε σε λάθος χέρια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου