ΔΙΕΘΝΗ

Πάφος: Τον λήστεψαν και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο

πάφος-τον-λήστεψαν-και-τον-πάτησαν-με-τ-514113

Υπόθεση ληστείας, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης ανησυχίας εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 23χρονο από τη Συρία ότι, ενώ βρισκόταν στην οικία του μαζί με τη σύζυγο του από τη Ρουμανία και δύο φίλες τους, επίσης από τη Ρουμανία, τρία πρόσωπα ρουμανικής καταγωγής εισήλθαν στην οικία του, αφού έσπασαν το αλουμινένιο παράθυρο της, έχοντας στην κατοχή τους μαχαίρι.

Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, όταν ο ίδιος, η σύζυγος του και οι δύο φίλες τους αντιλήφθηκαν τους δράστες, μετέβησαν στον πρώτο όροφο της κατοικίας για να προστατευθούν. Τα τρία πρόσωπα που εισήλθαν στο σπίτι του 23χρονου στη συνέχεια εγκατέλειψαν το σπίτι, παίρνοντας ωστόσο μαζί τους έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 500 ευρώ. Ο 23χρονος, αρπάζοντας ένα κουρτινόξυλο, επιχείρησε να τους καταδιώξει, ωστόσο όταν βγήκε στο δρόμο αντιλήφθηκε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Ρουμάνοι να έρχεται προς το μέρος του και, προτού προλάβει να αντιδράσει, ο τροχός του οχήματος πέρασε πάνω από το δεξί του πόδι.

Στη συνέχεια, ο 23χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ότι αυτός υπέστη κάταγμα του μεγάλου δακτύλου και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.

Μέλη της Τροχαίας και του ΟΠΕ Πάφου, στο πλαίσιο έρευνας, εντόπισαν δύο πρόσωπα που έμοιαζαν με την περιγραφή που έδωσε ο 23χρονος παραπονούμενος. Τα δύο πρόσωπα, ρουμανικής καταγωγής και ηλικίας 30 και 37 ετών, μεταφέρθηκαν στο κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου και την ώρα της ανάκρισης, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκάλεσαν ανησυχία. Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκαν υπό κράτηση.

Φιλελεύθερος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου