ΔΙΕΘΝΗ

Ρομπ Φορντ: Θα ξαναείμαι δήμαρχος γιατί είμαι ο καλύτερος

ρομπ-φορντ-θα-ξαναείμαι-δήμαρχος-γιατ-513781

Με σύνθημά του “”Ford more years” (λογοπαίγνιο με το four more years = τέσσερα ακόμα χρόνια) ο δήμαρχος του Τορόντο ανακοίνωσε ότι – παρά τα σκάνδαλα που τον ακολουθούν- θα ξανακατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, πολύ απλά γιατί “είναι ο καλύτερος δήμαρχος που έχει υπάρξει”.

“Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Τα δημοτικά τέλη είναι χαμηλότερα από οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη στη Βόρεια Αμερική. Η απασχόληση αυξήθηκε. Η πόλη γνωρίζει άνθιση, φτιάχνουμε το μετρό και αντιμετωπίσαμε ζητήματα καλύτερα από όλους τους προηγούμενους δημάρχους. Είμαι ο καλύτερος δήμαρχος” είπε ο …μετριόφρων Ρομπ Φορντ, ο οποίος σόκαρε την πόλη και προκάλεσε τη δημόσια κατακραυγή, όταν κυκλοφόρησε βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται μεθυσμένος, να καπνίζει κρακ και να εκτοξεύει απειλές εναντίον αγνώστου.

Επίσης, έχει κυκλοφορήσει βίντεο όπου ο ίδιος καπνίζει κρακ μαζί με ένα βαρόνο των ναρκωτικών, και ο ίδιος έχει παραδεχτεί τις… τρέλες του. Ωστόσο, παρά τον έκλυτο βίο του, ο Ρομπ Φορντ εξακολουθεί να γοητεύει τους δημότες του καθώς το 33% εμφανίζεται έτοιμο να τον ψηφίσει ξανά!

Τον Νοέμβριο του 2013, και μετά από τα απανωτά σκάνδαλα, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να περιορίσει τις εξουσίες του Φορντ οι οποίες μεταβιβάστηκαν στον αντιδήμαρχο Νορμ Κέλι. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε να παραιτηθεί και κράτησε τον τίτλο του.

news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου