ΔΙΕΘΝΗ

Νέες αποκαλύψεις από ντετέκτιβ: «Οι γονείς της Μαντλίν γνώριζαν τον παιδόφιλο που την απήγαγε»

νέες-αποκαλύψεις-από-ντετέκτιβ-οι-γο-512545

Πρώην ντετέκτιβ αποκαλύπτει πως η Μαντλίν Μακάν έχει πέσει θύμα απαγωγής από παιδόφιλο που είχε γνωρίσει την οικογένειά της.

Ο λόγος για τον Γκονσάλο Αμαρά, αστυνομικός ο οποίος ηγείτο των ερευνών το 2007 στην Πορτογαλία, αποκάλυψε νέα στοιχεία σχετικά με την πολυσυζητημένη εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, πριν από 12 χρόνια στο θέρετρο Πράι ντε Λουζ, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αυστραλία.

Ένα από τα σενάρια που εξέταζαν εκείνη την εποχή οι Αρχές ήταν η πιθανότητα να έχει πέσει η Μαντλίν θύμα διεθνούς κυκλώματος παιδόφιλων το οποίο είχε σχέσεις με την οικογένεια Μακάν.

Ο Αμάρα υποστηρίζει πως οι καταθέσεις που πιθανότατα σχετίζονται με το εν λόγω σενάριο κρατήθηκαν κρυφές από την Σκότλαντ Γιαρντ η οποία έκανε τη δική της έρευνα.

«Οι βρετανικές Αρχές προσπάθησαν να αποκρύψουν αυτή την κατάθεση και δεν έγινε τίποτα προκειμένου να ελεγχθεί αυτό το σενάριο», υποστήριξε ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως οι γονείς της μικρής Μαντλίν, γνώριζαν κάτι γι’ αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, είχε γίνει γνωστό ότι ένας Γερμανός δολοφόνος παιδιών, θεωρείτο ύποπτος στην υπόθεση της μικρής Βρετανίδας.

[eleftherostypos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου