ΔΙΕΘΝΗ

Aγρια δολοφονία πλούσιων Ελληνοαμερικανών – Βρέθηκαν μαχαιρωμένοι & απανθρακωμένοι στη βίλα τους

aγρια-δολοφονία-πλούσιων-ελληνοαμερι-510308

Ενα παντρεμένο ζευγάρι ομογενών, ο γιος τους και η οικιακή βοηθός βρέθηκαν μαχαιρωμένοι και απανθρακωμένοι στην πολυτελή βίλα τους στο Αρλιγκτον, βορειοδυτικά της Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκλονίζουν τα θύματα έφεραν βάναυσες μαχαιριές στα σώματα τους. Απ’ ότι φαίνεται, οι δράστες έβαλαν φωτιά στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη του στυγερού εγκλήματος.


Νεκροί βρέθηκαν ο 46χρονος Σάββας Σαβόπουλος, η 47χρονη σύζυγος του Ειμι Σαβόπουλος, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και 57χρονη οικιακή βοηθός Βεραλίσια Φιγκερόα.

Το ζευγάρι είχε και δύο μεγαλύτερες κόρες, την 19χρονη Αμπιγκέιλ και την 16χρονη Κατερίνα, οι οποίες είναι οικότροφες σε σχολείο και δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της τραγωδίας.

Οι έρευνες έδειξαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης στο σπίτι, ενώ εικάζεται ότι οι δράστες διανυκτέρευσαν στο σπίτι το προηγούμενο βράδυ, πριν το έγκλημα και πως βασάνισαν τα θύματά τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, ότι οι δολοφόνοι ήθελαν κάτι από τον πατέρα και διευθύνοντα σύμβουλο της κατασκευαστικής εταιρείας American Iron Works και πως γνώριζαν την οικογένεια.

Το άγριο έγκλημα έγινε στην πιο αριστοκρατική συνοικία της Ουάσινγκτον και σε μια από τις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές της χώρας. Απέναντι από την οικογένεια Ελληνοαμερικανών, άλλωστε, βρίσκεται το σπίτι του Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν.


Η αστυνομία έχει στη διάθεση της βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο διακρίνεται ένα άτομο να απομακρύνεται γρήγορα από το σπίτι λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, το οποίο και αναζητείται.

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου