ΔΙΕΘΝΗ

Βρήκαν ναρκωτικά στο σπίτι του Τζάστιν Μπίμπερ

βρήκαν-ναρκωτικά-στο-σπίτι-του-τζάστι-497077

Ποσότητα κοκαΐνης ανακάλυψαν οι Αρχές του Λος Άντζελες στο σπίτι του νεαρού ποπ σταρ, Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ συνέλαβαν έναν από τους φίλους του με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια εφόδου, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ράπερ Λιλ Ζα, φίλος του Μπίμπερ, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα TMZ.com.

Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, Ντέιβ Τόμσον, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, ότι τα ναρκωτικά βρίσκονταν στο σπίτι σε «κοινή θέα», αναφέρει η εφημερίδα Los Angeles Times.

Ο Τόμσον δήλωσε ότι ο Μπίμπερ δεν είχε «καμία σχέση» με τα ναρκωτικά, ωστόσο θεωρείτο ύποπτος για την επίθεση βανδαλισμού σε σπίτι γειτόνων του, που έλαβε χώρα την Πέμπτη.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. (Ο Μπίμπερ) δεν συνελήφθη, αλλά ούτε και απαλλάχθηκε», δήλωσε ο Τόμσον. Ο νεαρός τραγουδιστής κατηγορείται πως «επιτέθηκε» στο σπίτι του γείτονά του πετώντας αυγά και προκαλώντας υλικές ζημιές τουλάχιστον 20.000 δολαρίων.

Το περιστατικό αυτό ήταν το πιο πρόσφατο μεταξύ του Μπίμπερ και των γειτόνων του. Το περασμένο έτος είχε κατηγορηθεί για επικίνδυνη οδήγηση στη γειτονιά, ενώ του είχαν γίνει επανειλημμένως παράπονα για τα ξέφρενα πάρτι που διοργάνωνε στο σπίτι του.

«Ελπίζουμε να κατανοήσει τη σοβαρότητα του περιστατικού και να αλλάξει κάπως τη συμπεριφορά του», αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News επικαλούμενο δηλώσεις του Τόμσον. «Θέλουμε να παρέχουμε στη γειτονιά μας την ποιότητα που της αξίζει», δήλωσε.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου