ΔΙΕΘΝΗ

Serial Killer Κύπρου: Σκέψεις για μερικό άδειασμα της λίμνης

serial-killer-κύπρου-σκέψεις-για-μερικό-άδειασμα-491758

Το ενδεχόμενο να αδειάσουν μερικώς, την λίμνη στο μεταλλείο Μεμί, σκέφτονται Αστυνομία και πυροσβεστική, για να βρουν την σωρό της 6χρονης Σιέρα, θύμα του Serial Killer της Κύπρου.

Η Πυροσβεστική σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατεβάσει την στάθμη των νερών κατά τέσσερα με πέντε μέτρα, ώστε να διευκολυνθούν οι προσπάθειες για να εντοπιστεί η σωρός του μικρού κοριτσιού, που έπεσε θύμα του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Υπάρχει απογοήτευση από το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη η σορός της και η ανησυχία ότι δεν θα βρεθεί εξακολουθεί να υφίσταται. Γι’ αυτό και υπάρχει η σκέψη του μερικού αδειάσματος της λίμνης.

Την είδηση για την σκέψη αδειάσματος της λίμνης, επιβεβαίωσε ο συντονιστής των ερευνών διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση για να αδειάσει ολόκληρη η λίμνη, στην οποία σήμερα υπάρχουν δύο εκατομμύρια τόνοι νερού.

Συνεχίζονται οι έρευνες των θυμάτων του Serial Killer

Ο κρατήρας της είναι βάθους 60 μέτρων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com, ήδη κλήθηκαν τα Τμήματα Γεωλογικής Επισκόπησης και Αναπτύξεως Υδάτων να εκφέρουν άποψη για το εγχείρημα. Στην ανατολική πλευρά υπάρχει ποταμός και το νερό που θα αντληθεί θα διοχετευτεί εκεί. Η άντληση νερών, θα γίνει με μηχανήματα τα οποία θα παραχωρήσει η ΕΜΕ.

Στο μεταξύ, στην Κόκκινη Λίμνη μετά από μία ημέρα παύσης των ερευνών, αυτές θα συνεχιστούν σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα 15 ημερών το αργότερο. Κι εκεί οι έρευνες είχαν δυσκολευτεί ιδιαίτερα, λόγω της λάσπης που υπάρχει σε αυτήν.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου