ΔΙΕΘΝΗ

Μόνικα Λεβίνσκι: Ημουν το πρώτο θύμα κυβερνοεκφοβισμού

μόνικα-λεβίνσκι-ημουν-το-πρώτο-θύμα-κυ-48686

To πρώτο θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού («cyberbullying») υποστήριξε ότι υπήρξε λόγω της διάσημης πλέον σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον η Μόνικα Λεβίνσκι, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσης της, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη με τον αμερικανό πρόεδρο τον καιρό που ήταν μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο.

«Το 1998 γεννήθηκε μια άλλη Μόνικα. Μια γυναίκα την οποία αναγνώριζαν όλοι αλλά αυτοί γνώριζε ελάχιστους. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα από την αντίδραση του Τύπου. Καταστράφηκε η φήμη μου από το ίντερνετ, επέζησα όμως, το πάλεψα και στόχος μου πλέον είναι να βοηθήσω τον κόσμο που ίσως βρεθεί στο μέλλον σε παρόμοια θέση με τη δική μου», επεσήμανε η Λεβίνσκι η οποία παρερεύθηκε ως ομιλήτρια σε συνέδριο που διοργάνωσε το Forbes προσθέτοντας πως στόχος της πλέον είναι να βοηθήσει τα άτομα που πέφτουν θύμα ανάλογων επιθέσεων.

Στην ίδια ομιλία, στην Φιλαδέλφια των ΗΠΑ, η 40χρονη πλέον Μόνικα παραδέχεται πως ήταν ερωτευμένη με τον Μπιλ Κλίντον την εποχή του σκανδάλου.

Προφανώς με αφορμή τη δημόσια αυτή εμφάνιση της γυναίκας που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία, η Μόνικα Λεβίνσκι άνοιξε χθες λογαριασμό στο Τwitter. Η ανταπόκριση που δέχτηκε από τους χρήστες του κοινωνικού αυτού μέσου ήταν εντυπωσιακή, καθώς έχοντας ανεβάσει μόλις δύο tweets έχει αποκτήσει μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες περισσότερους από 51.000 φίλους. Καθόλου άσχημα για μια γυναίκα που έγινε γνωστή το 1998 εξαιτίας ενός… λεκέ.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου