AROUND THE WEB

Σύροι θέλουν να μετονομάσουν πόλη προς τιμήν του Μπρους Τζένερ που έγινε Κέιτλιν (εικόνες)

σύροι-θέλουν-να-μετονομάσουν-πόλη-προ-481133

Αίσθηση προκαλεί η εικόνα που ανέβασαν στο Twitter Σύροι ακτιβιστές.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι ακτιβιστές να κρατούν ένα πανό με το οποίο απευθύνουν έκκληση στην Κέιτλιν Τζένερ για να γίνει μία από τους διάσημους που θα μιλήσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη για τη συνεχιζόμενη κρίση στη Συρία.

Με έκκληση να μπει ένα τέλος στην αιματηρή βία, στο πανό των ακτιβιστών αναφέρεται ως αίτημα να μετονομαστεί η πόλη Kafranbel σε Cafranbel, όταν τερματιστούν οριστικά οι συγκρούσεις στη χώρα της Μέσης Ανατολής, προς τιμήν της Κέιτλιν Τζένερ, επειδή θέλουν η πόλη τους να ελευθερωθεί, όπως απελευθερώθηκε από τα «ανδρικά δεσμά» του ο Μπρους Τζένερ, πατριός της Κιμ Καρντάσιαν.

Πάντως, σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της πόλης Kafranbel έχουν απευθύνει έκκληση μέσω twitter στους διάσημους. Μία από τις πιο γνωστές ήταν εκείνη που έγινε πριν από τρεις μήνες προς την Ανζτελίνα Τζολί, προκειμένου να εντείνει τις προσπάθειές της να δοθεί ένα τέλος στην κρίση της Συρίας, λέγοντας πως η ηθοποιός έχει την «καρδιά ενός αγγέλου».

Για την ιστορία, η πόλη βρίσκεται στην επαρχία Ιντλίμπι στη βορειοδυτική Συρία.


Το πανό με το οποίο οι ακτιβιστές του Kafranbel απευθύνθηκαν στην Κέιτλιν: «Caytlin! Θα γράψουμε το Kafranbel με C, αν απελευθερωθούμε όπως εσύ. Μήπως να ελευθερωθεί το Canframbel;».


«Αντζελίνα Τζολί! Δεν είσαι μόνο ο πιο όμορφος άγγελος στη Γη, αλλά έχεις επίσης και την καρδιά ενός αγγέλου. Σε ευχαριστούμε» είχαν γράψει οι ακτιβιστές όταν η Τζολί είχε μίλησει δημόσια για την Συριακή κρίση.


Η πρώτη φωτογράφιση του πρώην Ολυμπιονίκη Μπρους Τζένερ ως Κέιτλιν στο Vanity Fair

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου