ΔΙΕΘΝΗ

Ισόβια σε 25χρονη μητέρα που σκότωσε το 11 μηνών αγγελούδι της

ισόβια-σε-25χρονη-μητέρα-που-σκότωσε-το-11-479801

Φρίκη προκαλεί στην Βρετανία μια ακόμη σοκαριστική ιστορία κακοποίησης -μέχρι θανάτου- ενός βρέφους 11 μηνών από την ίδια την μητέρα του.

Η 25χρονη Έμα Γουίλσον από το Μπερκσάιρ της νότιας Βρετανίας, επιτέθηκε στον 11μηνών αγοράκι της και το τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο άτυχος Κάλουμ Γουίλσον είχε γεννηθεί τον Απρίλιο του 2010 και τους πρώτους μήνες της σύντομης ζωής του, έζησε με ανάδοχους γονείς. Τον Νοέμβριο του 2010 επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του. Τον Μάρτιο του 2011 οι γείτονες είπαν ότι άκουσαν 5 ή 6 δυνατά χτυπήματα από το διαμέρισμα της 25χρονης. Το επόμενο πρωί, η Ουίλσον κάλεσε τις πρώτες βοήθειες για να βοηθήσουν τον γιο της που «δεν έδειχνε σημάδια ζωής και δεν έκανε τίποτα».

Κατά την διάρκεια της δίκης, η άσπλαχνη μητέρα προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο για τα τραύματα στο μεγαλύτερο παιδί της, ένα αγοράκι 2 ετών το οποίο χαρακτήρισε «ζωηρό».

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη την 25χρονη για την δολοφονία του βρέφους. H καταδικασθείσα θα περάσει τουλάχιστον 14 χρόνια στην φυλακή.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου