ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Νεκρό βρέφος μετά από επίθεση καρακάξας

αυστραλία-νεκρό-βρέφος-μετά-από-επίθε-851206

Είναι πολύ δύσκολο να συλλάβει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που συνέβη στην Αυστραλία, με θύμα ένα βρέφος μόλις πέντε μηνών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Guardian, η μικρή Μία βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της σε ένα πάρκο στο Μπρίσμπειν, όταν ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από μια καρακάξα.

Η μητέρα, κατά την προσπάθειά της να αποφύγει το πουλί, έπεσε, με το πέντε μηνών βρέφος να τραυματίζεται σοβαρά. Δυστυχώς, η Μία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι συγγενείς της οικογένειας ξεκίνησαν την εκστρατεία «Gofundme» για να καλύψουν τα έξοδα κηδείας της Μία και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 70 χιλιάδες δολάρια.

«Δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψει το βασανιστήριο που περνούν ο Τζέικομπ και η Σιμόν. Το νήμα της ζωής της Μία κόπηκε τόσο σύντομα, πολύ νωρίτερα από ό, τι περίμενε κανείς από εμάς. Η Μια ήταν και θα είναι για πάντα το φως στη ζωή των γονιών της», σημειώνουν συγγενείς της οικογένειας.

Παράλληλα, ο δήμαρχος του Μπρίσμπεϊν, διέταξε έρευνα για τα πτηνά στο πάρκο, μετά από αναφορές ότι ένας άλλο άτομο είχε καταγγείλει ότι υπάρχει μια υπερβολικά επιθετική καρακάξα στην ίδια τοποθεσία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου