ΔΙΕΘΝΗ

Είδε γείτονες και… τους εκτέλεσε!

είδε-γείτονες-και-τους-εκτέλεσε-473699

Η πρώτη βόλτα στο νέο τους ακίνητο ήταν και η τελευταία για δύο άνδρες που δεν είχαν ιδέα για το ποιόν του γείτονά τους και κυρίως την σχέση του με τα όπλα.

Ο Γκάρικ Χόπκινς και ο αδερφός του Καρλ βγήκαν την Κυριακή για να περπατήσουν για πρώτη φορά στα όρια του αγροκτήματος που απέκτησαν πρόσφατα, στο Μπάρμπουρσβιλ της Δυτικής Βιρτζίνια.

Οι δύο άνδρες, 60 και 61 ετών, είχαν κάθε λόγο να απολαμβάνουν την βόλτα τους στην νέα ιδιοκτησία, όπου ο Γκάρικ ετοιμαζόταν να χτίσει το νέο σπίτι της οικογένειάς του και πιθανότατα να ζήσει εκεί ευτυχισμένα γεράματα μέχρι το τέλος της ζωής του.

Δυστυχώς όμως η Μοίρα τους επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι και το τέλος ήρθε πολύ πιο γρήγορα. Ενώ περπατούσαν προς ένα μικρό παράπηγμα-αποθήκη, δέχθηκαν πυρά από μεγάλη απόσταση από κυνηγετικό όπλο και έπεσαν νεκροί.

Λίγο αργότερα, ο Ρόντνι Μπρους Μπλακ, ο 62χρονος ιδιοκτήτης του διπλανού αγροκτήματος, πήρε ο ίδιος την αστυνομία για να αναφέρει ότι πυροβόλησε δύο «εισβολείς».

Οπως είπαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τους δύο άντρες, θεωρώντας ότι έχουν μπει στην ιδιοκτησία του. Ωστόσο η γη αυτή ανήκε στους νέους της ιδιοκτήτες και όχι στον Μπλακ. «Αυτοί οι δύο άνθρωποι είχαν κάθε έννομο δικαίωμα να είναι εκεί που είναι», όπως είπε ένας από αυτούς.

Ο Μπλακ συνελήφθη στο σπίτι του, μέσα στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων και πυρομαχικών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου