ΔΙΕΘΝΗ

Δημοσιογράφος αποκάλεσε την Τριερβελέρ «Ροτβάιλερ»

δημοσιογράφος-αποκάλεσε-την-τριερβε-472966

Περαιτέρω ταπείνωση γνώρισε σήμερα η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, όταν δημοσιογράφος σε ζωντανό δελτίο ειδήσεων την αποκάλεσε Ροτβάιλερ.

Η εξαιρετική γκάφα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στη Γκαμπόν, πρώην γαλλική αποικία στη δυτική ακτή της Αφρικής.

Το στιγμιότυπο αυτό των ειδήσεων, που έγινε αμέσως πρώτο θέμα στο διαδίκτυο στη Γαλλία, δείχνει μια γυναίκα δημοσιογράφο να ανακοινώνει την «πιο θλιβερή είδηση» στο τέλος του δελτίου ειδήσεων.

Στη συνέχεια, περιγράφει την είδηση πως ο Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, τελείωσε την «κοινή ζωή» του με τη «δημοσιογράφο Βαλερί Ροτβάιλερ».

Το παρατσούκλι Ροτβάιλερ, από το εξαιρετικά επιθετικό σκυλί, δόθηκε για πρώτη φορά στην Τριερβελέρ, τον Απρίλιο του 2012.

Αυτό συνέβη ένα μήνα προτού ο τότε φίλος της, Φρανσουά Ολάντ εκλεγεί Πρόεδρος της Γαλλίας, όταν δήλωσε: Έχω χαρακτήρα, δεν μπορούν να με φιμώσουν».

Η κυρία Τριερβελέρ, έχει επιδείξει τη φλογερή ιδιοσυγκρασία της σε πολλές περιπτώσεις και όχι μόνο όταν έμαθε την κρυφή σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ πριν από τρεις εβδομάδες.

Λέγεται ότι ήταν σε έξαλλη κατάσταση, σπάζοντας έπιπλα αντίκες, προτού εισαχθεί στο νοσοκομείο για οκτώ ημέρες, υποφέροντας από στρες.

Η σχέση έληξε επίσημα την περασμένη Κυριακή, αλλά η Τριερβελέρ, είχε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει ένα τελευταίο ταξίδι φιλανθρωπίας στην Ινδία με το προεδρικό προσωπικό και τη συνοδεία ενός σωματοφύλακα.

Με την επιστροφή της, θα φύγει από το Παλάτι και θα ζει πλέον στο διαμέρισμα που κάποτε μοιραζόταν με τον Ολάντ, στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Η Γκαμπόν κέρδισε την ανεξαρτησία της από τη Γαλλία το 1960, αλλά διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με τη Γαλλία.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου