ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Απαλλάχθηκαν Ριμπερί και Μπενζεμά από τις κατηγορίες για σεξ με ανήλικη πόρνη

γαλλία-απαλλάχθηκαν-ριμπερί-και-μπεν-468536

Δικαστήριο απάλλαξε τους Γάλλους ποδοσφαιριστές Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά από τις κατηγορίες για σεξ με ανήλικη εκδιδόμενη.

Οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν κατηγορηθεί ότι προσέφυγαν στην ανήλικη τότε πόρνη Ζαχία για να απολαύσουν τις… υπηρεσίες της.

Ο Ριμπερί είχε παραδεχθεί ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Ζαχία το 2008 στο Μόναχο, αλλά αρνήθηκε ότι την πλήρωσε και δήλωσε ότι αγνοούσε το γεγονός ότι ήταν εκδιδόμενη. Από την πλευρά του, ο Μπενζεμά, δεν παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με την Ζαχία το 2009 στο Παρίσι, όπως υποστήριζε εκείνη.

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν αποδείχθηκε επαρκώς πως οι δυο ποδοσφαιριστές γνώριζαν ότι η εκδιδόμενη είχε πει ψέματα για την πραγματική της ηλικία και έκρινε αμφιλεγόμενη τη σχέση του Μπενζεμά με την νεαρή, οπότε τους απάλλαξε από τις κατηγορίες.

«O Φρανκ Ριμπερί ανατρίχιασε όταν έμαθε για την αθώωση…Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε και με τους δυο, η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Ο (Ριμπερί) περίμενε αυτή την αθωωτική απόφαση για να μπει τέλος σ’ αυτόν τον εφιάλτη» λέει ο δικηγόρος του.
Κανείς από τους κατηγορούμενους, ούτε η Ζαχία ήταν παρόντες στο δικαστήριο.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου