ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μακρόν κατεβάζει στην πολιτική την μικρή κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ [εικόνες]

ο-μακρόν-κατεβάζει-στην-πολιτική-την-μ-466994

Πολιτική καριέρα ακολουθεί η θετή κόρη του Εμάνουελ Μακρόν, Τιφέν καθώς είναι αναπληρωματική στο 4ο διαμέρισμα του Πα ντε Καλαί.

Οπως αναφέρει η Le Parisien, η μόλις επτά χρόνια μικρότερη από τον Μακρόν, Τίφεν, δέχθηκε αμέσως την πρόταση του Γάλλου προέδρου να κατέβει στις γαλλικές βουλευτικές εκλογές ως αναπληρωματική του Τιμπό Γκουιλί.

Η 39χρονη Τιφέν Οζιέρ, που δεν έλειπε στιγμή από το πλευρό του Μακρόν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, είναι δυναμική σαν τη μητέρα της Μπριζίτ Τρονιέ, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα. Είναι μικρότερη από τις δύο κόρες από τον πρώτο γάμο της Τρονιέ με τον τραπεζίτη Αντρέ Λουί Οζιέρ.

Η Τιφέν, που έχει δύο παιδιά και είναι δικηγόρος, όταν ρωτάται λέει τα καλύτερα για τον πατριό της Μακρόν, τονίζοντας πως είναι κοντά στα πολιτικά της πιστεύω. Εξαιρετικός, θαυμάσιος, με όραμα από την κοινωνία είναι μόνο μερικά από όσα υποστηρίζει η Τιφέν.

Η Τιφέν, μητέρα δύο παιδιών και δικηγόρος στο επάγγελμα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λέει τα καλύτερα για τον πατριό της επισημαίνοντας πως είναι κοντά στα πολιτικά της πιστεύω. Είναι εξαιρετικός, θαυμάσιος, έχει όραμα για την κοινωνία, υποστηρίζει η Τιφέν Οζιέρ.

Σε συνέντευξή της στο γαλλικό δίκτυο BFMTV, τα κακεντρεχή σχόλια για την διαφορά ηλικίας της μητέρας της Μπριζίτ με τον Μακρόν, τόνισε πως υπάρχει αρκετή ζήλια, υποστηρίζοντας πως δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τα σεξιστικά σχόλια που γίνονται σε βάρος της μητέρας της.

Παράλληλα, βρήκε απαράδεκτο το εξώφυλλο του Charlie Hebdo που απεικόνισε τη μητέρα της ως εγκυμονούσα στο πλευρό του Μακρόν.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου