ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτο: Δασκάλα χορού παρενοχλούσε σεξουαλικά 13χρονο μαθητή της, αλλά γλίτωσε τη φυλακή

απίστευτο-δασκάλα-χορού-παρενοχλούσ-45810

Μια καθηγήτρια χορού που έστελνε πληθώρα σεξουαλικών μηνυμάτων σε ένα 13χρονο αγόρι της τάξης της, τα οποία περιείχαν «ερωτικές εκρήξεις», γλίτωσε τη φυλάκιση. Ο λόγος θα σας εκπλήξει.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Jennifer Hesse, 48 ετών, απέκτησε εμμονή με το αγόρι που δίδασκε ιδιωτικά στο Bournemouth του Dorset.

Η παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών έκανε κατάχρηση της θέσης της και του έστελνε κρυφά έντονα σεξουαλικά μηνύματα στο Whatsapp.

Ενθάρρυνε το αγόρι, που δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, να είναι «ευαίσθητο» κοντά της – παρά το γεγονός ότι της έλεγε να τον αφήσει ήσυχο.

Σε ένα μήνυμα του έλεγε: «Θέλω να είσαι συνέχεια συγκινητικός».

Στη συνέχεια, η Hesse προειδοποίησε τον νεαρό να διαγράψει γρήγορα τα μηνύματα, ώστε να μην τα ανακαλύψουν οι γονείς του.

Του είπε ότι ένιωθε «έναν περίεργο συνδυασμό ζάλης και ηρεμίας» και ότι «δεν μπορούσε να αναπνεύσει» όταν ήταν μαζί του.

Η ανταλλαγή μηνυμάτων κορυφώθηκε με την Hesse να του λέει επανειλημμένα ότι τον αγαπούσε.

Όταν το θύμα είπε στον Hesse ότι είχε κοπέλα και ήθελε να σταματήσει η «σχέση», εκείνη ζήλεψε και τον πίεσε να τη συνεχίσει.

Βρήκε τα SMS η μητέρα του 13χρονου

Η υπόθεση σταμάτησε όταν η μητέρα του αγοριού ανακάλυψε τα μηνύματα και πήγε στην αστυνομία.

Η Hesse κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική επικοινωνία με το παιδί με σκοπό την απόκτηση σεξουαλικής ικανοποίησης.

Η εισαγγελέας Nicola Talbot-Hadley δήλωσε:

«Το θύμα κατέθεσε στοιχεία στα οποία απέρριψε ότι ήταν ερωτευμένος με την δασκάλα του και οι ένορκοι απέρριψαν επίσης αυτή την εκδοχή των γεγονότων. Δασκάλα και μαθητής έστελναν μηνύματα συνήθως αργά το βράδυ και τις περισσότερες φορές εκείνη ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Τα μηνύματα ήταν σεξουαλικά και υπήρχε αναφορά σε «αγγίγματα και πειράγματα». Επίσης εκείνη του έλεγε επανειλημμένα ότι τον αγαπούσε».

Η δασκάλα πάντως εμφανίστηκε μετανιωμένη στο δικαστήριο.

«Αυτό μοιάζει ασυγχώρητο και μου ραγίζει την καρδιά. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω στο χρόνο και να αλλάξω αυτό που έκανα. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να δουλέψω για την ψυχική μου υγεία και να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξανακάνω ποτέ το ίδιο λάθος», ανέφερε.

Η δικηγόρος της δασκάλας υποστήριξε πως η ίδια υπέφερε από κατάθλιψη και παιδικό τραύμα και πως βρισκόταν σε έναν δυστυχισμένο γάμο κατά την περίοδο της αξιόποινης πράξης.

Ο δικαστής Richard Onslow επέπληξε την Hesse επειδή αντιμετώπιζε το 13χρονο αγόρι ως «ρομαντική φιγούρα» και το οποίο υπέβαλλε σε «ξεσπάσματα αγάπης».

Στην Hesse επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή 18 μηνών. Επίσης της δόθηκε περιοριστική εντολή και εντολή πρόληψης σεξουαλικής βλάβης που της απαγορεύει να έρχεται σε επαφή με αγόρια κάτω των 16 ετών χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους για πέντε χρόνια.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου