ΔΙΕΘΝΗ

«Παρών» και το 2012

παρών-και-το-2012-446765

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει δεύτερη θητεία στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών στις εκλογές του Νοεμβρίου 2012 ανακοίνωσε επίσημα χθες ο Μπαράκ Ομπάμα με μήνυμα που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο της προεκλογικής του εκστρατείας και μέσω e-mail που εστάλη στους υποστηρικτές του. Η προεκλογική εκστρατεία ανοίγει επίσημα, η υποψηφιότητα Ομπάμα κατατίθεται στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή των ΗΠΑ και η συγκέντρωση χρηματοδότησης αρχίζει.

«Η εκστρατεία αυτή μόλις ξεκίνησε. Ανοίγουμε γραφεία, ξεπακετάρουμε και ανοίγουμε τη συζήτηση με υποστηρικτές σαν εσάς για να βοηθήσουν να στρωθεί ο δρόμος προς τη νίκη. Το 2012 αρχίζει τώρα» αναφέρεται στο μήνυμα που έχει αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο της προεκλογικής εκστρατείας.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και 10 δευτερολέπτων, που τιτλοφορείται «Ξεκινάει Με Εμάς», στο οποίο εμφανίζονται υποστηρικτές από όλη τη χώρα να συζητούν για τη στήριξή τους προς τον Δημοκρατικό πρόεδρο, χωρίς να εμφανίζεται ο ίδιος ή να ακούγεται η φωνή του.

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως η εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα θα συγκεντρώσει χρηματοδότηση-ρεκόρ ύψους ενός δισ. δολαρίων.

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου