ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Καταδικάστηκε σε θάνατο ψυχοπαθής δολοφόνος

ηπα-καταδικάστηκε-σε-θάνατο-ψυχοπαθή-443413

Ο 30χρονος Nikko Jenkins καταδικάστηκε με θανατική ποινή για τους 4 φόνους που είχε διαπράξει το 2013 στην Όμαχα της Νεμπράσκα.

Τον Αύγουστο του 2013, ο Jenkins εξέτισε την 10ετή ποινή του στην φυλακή και λίγες μέρες μετά ξεκίνησε αμετανόητος καινούργια εγκλήματα. Μέσα σε ένα διάστημα 10 ημερών σκότωσε 4 ανθρώπους για διαφορετικούς λόγους.

Ο Jenkins περιγράφηκε από τους ψυχιάτρους της φυλακής ως «ψυχοπαθής». Μάλιστα, επεσήμαναν πως δεν έδειξε κανένα συναίσθημα όταν του αποδόθηκε η θανατική ποινή.

Ο εγκληματίας μάλιστα αφού διέπραξε τα εγκλήματα του, αποφάσισε να κόψει το πέος του. Επίσης, έχει ένα τατουάζ με το νούμερο 666 στο κεφάλι του.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρέπει να λάβει μια πιο ελαφριά ποινή καθώς οι αυτοκαταστροφικές του πράξεις υποδεικνύουν ότι πάσχει από ψυχικές διαταραχές.

«Κάθε δολοφονία ήταν μια καλά μελετημένη επίθεση. Είναι μια από τις χειρότερες σειρές δολοφονιών στην ιστορία της πολιτείας» δήλωσε ένας από τους δικαστές.

«Πιστεύω ότι ο νόμος και οι αποδείξεις υποστηρίζουν την απόφαση του δικαστή» είπε ο εισαγγελέας Don Kleine μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Η τελευταία εκτέλεση στη Νεμπράσκα έλαβε χώρα 20 χρόνια πριν.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου