ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Μηνύματα σε ερωμένες έστελνε ο πατέρας την ώρα που το παιδί του πέθαινε στο αυτοκίνητο

ηπα-μηνύματα-σε-ερωμένες-έστελνε-ο-πατ-434341

Ερωτικά μηνύματα σε εξι διαφορετικές γυναίκες την ώρα που το 22 μηνών παιδί του ξεψυχούσε στο αυτοκίνητο από υποθερμία έστελνε ο πατέρας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπως αποκαλύπτουν νέα στοιχεία από την έρευνα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η υπόθεση παραπέμπεται σε δίκη καθώς δικαστήριο της Τζόρτζια δεν πείστηκε η τραγωδία προκλήθηκε από αμέλεια.

Ο δικαστής αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για τον Τζάστιν Ρος Χάρις από την Ατλάντα, ο οποίος φέρεται πως άφησε σκοπίμως τον 22μηνών γιο του μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το παιδί να πεθάνει από υπερθερμία. Έτσι ο κατηγορούμενος θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη.

Ο Χάρις είπε στην αστυνομία ότι ξέχασε να αφήσει τον γιο του στον παιδικό σταθμό, πριν πάει στη δουλειά του στις 18 Ιουνίου.

Εντωμεταξύ κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του πατέρα πριν και κατά τη διάρκεια της 7ωρης εγκατάλειψης του γιου του στο καυτό αυτοκίνητο, τη στιγμή που στην Ατλάντα η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 32 βαθμούς.

Ανάμεσα σε αυτά και το γεγονός ότι την ώρα που το παιδί «έσκαγε» από τη ζέστη, ο πατέρας του αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες με έξι διαφορετικές γυναίκες, μια εκ των οποίων ήταν ανήλικη.

Ο επικεφαλής της έρευνας στην υπόθεση κατέθεσε ότι ο Χάρις είχε πραγματοποιήσει αναζήτηση στο Διαδίκτυο σχετικά με το πώς κάποιος μπορεί να ζει χωρίς παιδιά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιβιώσει στη φυλακή.

«Πιστεύουμε ότι τα μέχρι τώρα αποδεικτικά στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πράξη αυτή ήταν προμελετημένη», δήλωσε ο αντιεισαγγελέας Τσακ Μπόρινγκ.

Ο δικηγόρος του Χάρις, Μάντοξ Κίλγκορ, από την πλευρά του, κατηγόρησε τους εισαγγελείς ότι προσπαθούν να σπιλώσουν δημοσίως την εικόνα του 33χρονου πατέρα με άτυπα στοιχεία και δήλωσε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η τραγωδία προήλθε από πρόθεση του άνδρα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου