ΔΙΕΘΝΗ

Πέταξαν έξω από πτήση γυναίκα γιατί ήθελε να μπει με… μαγιό

πέταξαν-έξω-από-πτήση-γυναίκα-γιατί-ήθ-430977

Ισπανική low cost αεροπορική εταιρία δεν επέτρεψε σε γυναίκα να επιβιβαστεί, επειδή όπως ισχυρίζεται η γυναίκα φορούσε μια κοντή ολόσωμη φόρμα. Από την πλερυά της, η Vueling, εταιρία που πραγματοποιούσε την Κυριακή την πτήση από τη Μαγιόρκα, ισχυρίζεται πως η γυναίκα δεν φορούσε ολόσωμη φόρμα, αλλά μαγιό και ότι η απόφαση να της απαγορευτεί η επιβίβαση δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή της.

Η γυναίκα και ο σύντροφός της ξεκίνησαν την επιβίβαση στην Πάλμα, την πρωτεύουσα της Μαγιόρκα, όταν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μια αεροσυνοδός τους σταμάτησε και της ζήτησε επιστρέψει και πάλι στην αίθουσα επιβίβασης. Οι φίλοι της επιβάτη, σύμφωνα με την εκδοχή της ίδιας, προσφέρθηκαν να της δώσουν κάποια ρούχα ώστε να καλύψει τη… γύμνια της, όμως και πάλι η αεροσυνοδός αρνήθηκε να της επιτρέψει την είσοδο στο αεροσκάφος.

Η αδερφή της ανάρτησε στο twitter ένα βίντεο από το περιστατικό και έγραψε. «Σήμερα η εκπληκτική εταιρία απαγόρευσε την επιβίβαση στην αδερφή μου επειδή φορούσε κοντή ολόσωμη φόρμα. Συνεπιβάτες της έδωσαν ρούχα για να καλύφτεί, αλλά και πάλι δεν της επετράπη η επιβίβαση» έγραψε.

Σε δεύτερο tweet, η Ισπανίδα στηλίτευσε τον ισχυρισμό της εταιρίας πως η πελάτης φορούσε μαγιό, απάντησε πως «αν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μια ολόσωμη φόρμα από ένα μαγιό, τότε αυτό δεν είναι δικό της πρόβλημα».

Τι αναφέρει η αεροπορική εταιρία

Απαντώντας στους ισχυρισμούς, η εταιρία, έγραψε πως δεν ήταν η αμφίεση που προκάλεσε την αντίδραση της αεροσυνοδού, αλλά η συμπεριφορά. Από την εταιρία ισχυρίζονται πως η επιβάτις επιτέθηκε φραστικά στην υπάλληλό τους, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση να της απαγορευτεί η είσοδος στο αεροπλάνο.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου