ΔΙΕΘΝΗ

Σάλος και φέτος στις ιπποδρομίες του Ασκοτ- Ξύλο, μεθυσμένοι και ντροπιαστικές φωτογραφίες [εικόνες]

σάλος-και-φέτος-στις-ιπποδρομίες-του-α-419681

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή εκατοντάδες Βρετανίδες και Βρετανοί βάζουν τα καλά τους, παίρνουν μαζί τους ποτά, φαγητό και τσάι και πηγαίνουν στις ιπποδρομίες του Άσκοτ, το μεγαλύτερο αθλητικό- κοινωνικό γεγονός του καλοκαιριού.

Ωστόσο, παρ΄όλο που οι ιπποδρομίες του Άσκοτ θεωρούνται από τις πιο γκλάμουρ γιορτές της Βρετανίας, μιας και συνδέονται με την βασιλική οικογένεια, κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο έξαλλη η κατάσταση εκεί, με τους Βρετανούς να το ρίχνουν στο ποτό, κάνοντας εν τέλει γελοιότητες.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ούτε και φέτος έφτιαξαν τα πράγματα καθώς δεν έλειψαν οι καβγάδες ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Στο βίντεο της Daily Mail φαίνεται μία ομάδα ανδρών να παίζει ξύλο, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν κοντά τους και κυρίως στις γυναίκες, οι οποίες είχαν φορέσει τα καλά τους, με τις πανάκριβες τσάντες να έχουν την τιμητική τους.

Βέβαια, μία παρέα κοριτσιών δεν νοιάστηκε τόσο για την εμφάνισή του και άρχισε να παίζει μπουνιές μέσα στο πλήθος.

Από την άλλη, δεν έλειψαν και οι προκλητικοί χοροί, αλλά και τα φιλιά ανάμεσα σε ζευγάρια, τα οποία είχαν πιει κι αυτά λίγο παραπάνω.

Εκτός αυτού, οι φωτογράφοι που βρέθηκαν στις ιπποδρομίες, δεν έχασαν ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες μεθυσμένες Βρετανίδες να κοιμούνται κάτω στο γρασίδι, αλλά και νεαρές γυναίκες που είχαν ντυθεί εντελώς κιτς.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς το 2011 είχε ξεσπάσει μία μεγάλη μάχη στο Άσκοτ με τους Βρετανούς να χρησιμοποιούν πολυτελείς σαμπάνιες για «όπλο» τους.

Πάντως δεν έλειψαν και οι ωραίες παρουσίες, ενώ για ακόμη μία φορά τα βλέμματα έκλεψε η βασιλική οικογένεια με την βασίλισσα Ελισάβετ και την Κέιτ να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου