ΔΙΕΘΝΗ

Ζημιές σε Καβάλα και Δράμα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις

ζημιές-σε-καβάλα-και-δράμα-από-τις-ισχυ-416213

Μικρής έκτασης ζημιές στην Καβάλα και τη Δράμα προκάλεσε η νεροποντή που έπληξε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τις δυο περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας.

Στην πόλη της Δράμας η ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με τη χαλαζόπτωση που προκλήθηκε είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πολλές περιοχές του κέντρου, ενώ με πολύ μεγάλη δυσκολία διεξαγόταν η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Από νωρίς το πρωί, συνεργεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας επισκέπτονται πληγείσες από το χαλάζι αγροτικές περιοχές ώστε να διαπιστωθεί από κοντά το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν.

Στην Καβάλα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων καθ’ όλη τη διάρκεια τη νύχτας, πλημμύρισαν φρεάτια, ενώ υπήρχαν και πτώσεις δέντρων μέσα στο κέντρο της πόλης. Λόγω της βροχόπτωσης διακόπηκε η ηλεκτροδότηση για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ορισμένες συνοικίες της πόλης.

Επίσης, το φεριμπότ που εκτελούσε το τελευταίο δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πρίνου Θάσου-Καβάλας, λόγω των ισχυρών ανέμων, που έπνεαν στην περιοχή και τη καταιγίδα που επικρατούσε, παρέμεινε για μισή ώρα εκτός λιμανιού περιμένοντας να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα στους επιβάτες.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου