ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμός στο Twitter για τις ροζ στολές της Ρεάλ Μαδρίτης

χαμός-στο-twitter-για-τις-ροζ-στολές-της-ρεάλ-390914

Ροζ θα είναι οι στολές της δέκα φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, για τους εκτός έδρας αγώνες της την επόμενη σεζόν 2014-2015, οι οποίες παρουσιάστηκαν υπό το σύνθημα «Wear it or fear it».

Τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν ποικιλοτρόπως τη νέα εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν θετικά το ροζ – φούξια χρώμα στις φανέλες των Μαδριλένων, οι περισσότεροι όμως άρχισαν να αστειεύονται και να «τρολάρουν».
Το Twitter γέμισε «πειραγμένες» φωτογραφίες με την εμφάνιση της Ρεάλ στα ροζ με σήμα… τη Hello Kitty και τον Ροζ Πάνθηρα.

Οσο για τα σχόλια κι αυτά ποικίλουν: «Είναι λίγο girly, αλλά είναι όμορφες», έγραψε μία χρήστης και οπαδός της Ρεάλ. «Οι πραγματικοί άντρες φοράνε ροζ», σημείωσε άλλος χρήστης.

«Δείχνω τη θηλυκή μου πλευρά με τη νέα ροζ φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης», γράφει ένας άλλος χρήστης, ένω «ΡΟΟΟΟΟΖΖΖΖ; Σοβαρά ροζ; Γιατί Ρεάλ; ΓΙΑΤΙΙΙ»; ήταν το σχόλιο ενός ακόμη χρήστη του Twitter.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου