ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Δεν της άρεσε το παγωτό και κάλεσε την αστυνομία για να παραπονεθεί!

βρετανία-δεν-της-άρεσε-το-παγωτό-και-κά-389078

Δεν έμεινε ευχαριστημένη με το παγωτό της και αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος να επιλύσει την διαφορά της με τον παγωτατζή ήταν να καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης, ώστε να παραπονεθεί στην βρετανική αστυνομία για την ελλιπή γαρνιτούρα…

Μια γυναίκα στην κεντροδυτική Βρετανία τους άφησε όλους άφωνους, όταν κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης (999) προκειμένου να παραπονεθεί για το γεγονός ότι ένας παγωτατζής την είχε…αδικήσει στην γαρνιτούρα!

«Παρήγγειλα παγωτό και μου έβαλε κομματάκια (σοκολάτας) από την μια πλευρά και τίποτα από την άλλη. Αρνείται να μου δώσει πίσω τα χρήματά μου και λέει ότι πρέπει να πάρω το παγωτό έτσι» ακούγεται να λέει η γυναίκα κατά την διάρκεια του πρωτοφανούς τηλεφωνήματος.

Εκείνη τη στιγμή ο άνθρωπος απάντησε στην γραμμή, την διακόπτει για να της εξηγήσει ότι αυτό δεν είναι θέμα της αστυνομίας. Παρόλα αυτά η γυναίκα- απτόητη- ρωτά πως μπορεί να χειριστεί το ζήτημα. Της εξηγούν τότε ότι θα πρέπει να επικοινωνήσει με γραφείο που παρέχει συμβουλές σε πολίτες και εκείνη επιμένει, ζητώντας πληροφορίες για τον τρόπο επικοινωνίας.

«Δοκιμάστε το ίντερνετ. Έχετε καλέσει σε αριθμό για ζητήματα ζωής ή θανάτου» της απαντούν από το κέντρο.

Μετά από αυτό το απίστευτο περιστατικό, η αστυνομία υπογράμμισε ότι ο αριθμός έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για πραγματικά επείγουσες καταστάσεις, τονίζοντας ότι για κάποιον που αντιμετωπίζει όντως ένα ζήτημα ζωής και θανάτου και προσπαθεί να βγάλει γραμμή, αυτό το πολύτιμο λεπτό (που ξοδεύτηκε για την…ανάλυση του παγωτού) θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου